Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W trakcie dokonywania tranzakcji otrzymałem informację że sprzedający ograniczył mi możliwość zakupów
W odpowiedzi na moją korespondencję w której prosiłem o podanie przyczyny sprzedający oświadczył że zostałem wpisany na czarną listę , lecz nie dokonał tego on tylko program Asystent Sprzedaży. Sprzedający wyjaśnił mi że powodem wpisania na czarną listę są nieuzasadnione złe komentarze , brak zapłaty za towar, problematyczny klient.
Kupuję na Allegro od ponad 12 lat i nie mam nic wspólnego z takimi zachowaniami. Nie mam ani jednego negatywnego komentarza , nie jestem nic nikomu winny , mam cały czas jeden ten sam nick a mimo to zostałem umieszczony na czarnej liście. Po jakimś czasie otrzymałem kolejną korespondencję w której sprzedający oświadczył mi że sprawdził swoją czarną listę i nie ma mnie na niej. Przy próbie ponownego zakupu cały czas wyskakuje informacja o ograniczeniu zakupów. Chciałbym dowiedzieć się kto ,czy co i za co wpakował mnie na czarną listę bez powiadomienia mnie i dania możliwości obrony ? Poproszę o jakieś sugestie jak mogę sobie pomóc, do kogo pisać prośby o wyjaśnienie. Jestem uczciwą osobą o mimo to na tym portalu funkcjonuje jako nikczemnik i to nie jest ok.
Konrad
[edycja]
@konrad6361 Jeśli dostałeś wiadomość od sprzedawcy ,że na jego CL /aktualnie ładnie się nazywa ,, lista nieaktywnych klientów ,, / Ciebie nie ma to z pewnością nie ma . Allegro ostatnimi czasy kombinuje w tym obszarze i pewnie jak zwykle przekombinowało . Zaczejkajmy na moderatorów @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@konrad6361 Cześć Konrad. Czy ta sytuacja ma miejsce tylko podczas próby zakupów konkretnej oferty? Podaj mi proszę jej numer. Sprawdzę to dla Ciebie