Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałabym się dowiedzieć gdzie są moje pieniądze które wczoraj wysłałem blikiemna na telefon komórkowy poco x7 5g [EDYCJA] Zofia Radomsko czy zostały przekazane sprzedawcy bo nie mam żadnych informacji.Bardzo proszę o szybką odpowiedź.Dziekuje.
Hmmm, Blikiem.
@Client:112445660 Pieniądze są tam gdzie je wysłałeś, chociaż pewnie już zostały przekazane dalej. Nie piszesz czy coś kupiłeś, piszesz że wysłałeś darowiznę jakiejś pani w Radomsku.
To były twoje pieniądze, miałes prawo jej wysłać.
@Client:112445660 Zakup przez podesłanego linka? Bo wygląda to na popularne oszustwo. A pieniądze trafiają do oszustów wypłacających je bankomacie lub na zakup kryptowalut. Sprawdź sobie zakładkę "kupione", jak nic nie ma to pozostaje pożegnać się z pieniędzmi i dla formalności wizyta na policji.
@Client:112445660, nie widzę na Twoim koncie żadnego zamówienia z wczoraj. Jeśli jesteś pewien, że było to na stronie Allegro i zamówienie zostało anulowane, to pieniądze otrzymasz z powrotem w ciągu trzech dni. Niestety jest opcja, że nie była to prawdziwa strona Allegro i zostałeś oszukany.
@Client:112445660 @julienail Ta ostatnia opcja jest niestety najbardziej prawdopodobna.
Jakiś link do tej niby-oferty?