Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Firma Allegro,znana ze swojej uczciwości,podpisała umowę o współpracy z firmą [edytowano],która stosuje nieuczciwe i oszukańcze praktyki,na szkodę kupującego,uniemożliwiając mu zwrot w terminie kupionych i opłaconych produktów.Jestem zmuszony Państwa powiadomić,ponieważ takie praktyki oszukańczej firmy psują zasłużoną dobrą opinię Allegro.O mojej sprawie zmuszony jestem powiadomić UOKiK,RPO, a także,w ostateczności,skierować sprawę do Sądu. Z wyrazami szacunku:Wiesław [edytowano]
@wiesiek161 Dzięki, że się tym z nami podzieliłeś ale z tego postu w zasadzie nic nie wynika.
Jakie to konkretnie praktyki stosuje ta firma i co ma do tego Allegro?
Niesolidnoć nieuczciwość i ordynarne oszustwo
@wiesiek161 ale na czym polega wg. Ciebie proceder oszustwa. Podaj jakiś przykład oferty albo opisz co Ci się przytrafiło? Bo na razie tylko bijesz śmietanę a niema masła.
@wiesiek161 Ok ale z tego co napisałeś nadal nic nie wynika 🙂
@wiesiek161 Na opinie o sobie każdy sam pracuje tak allegro jak i inne firmy . Po działaniach danej firmy dobrze widać jaki ma wizerunek w oczach swoich klientów.
@wiesiek161 Cześć! Przykro mi, że jesteś niezadowolony z zakupów. Przyjrzę się tej sprawie, ale powiedz mi proszę, którego zamówienia dotyczy Twoje zgłoszenie. Co dokładnie się wydarzyło?
Dokładnie. Rozumiem co mówisz. Miałam taką sytuację na Allegro.