Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@cairo35 w paczce, na mailu?
NIESTETY NIE MAM FIZYCZNIE, CHCIAŁBYM ZNALEZC W SERWISIE GDZIES NA SWOIM KONCIE NAJLEPIEJ
@cairo35 spytaj sprzedawcę gdzie jest/będzie faktura
nie wydaje mi się żebyś mógł mieć faktury na swoim koncie allegro
CZYLI GDZIES NA KONCIE ALLEGRO MOZNA ZNALEŻĆ FAKTURĘ?
@cairo35 Jeżeli przy zakupie zaznaczyłeś opcję "chcę otrzymać fakturę", to musisz ją mieć dostarczoną wraz z towarem lub mailem w wersji elektronicznej. Jeżeli nigdzie nie masz, otwórz Dyskusję; https://allegro.pl/dyskusje/nowa zapytaj w niej o fakturę i domagaj się jej dosłania.
@domkar04 Nie twoja sprawa, co ja tu piszę. Dyskusja służy rozwiązywaniu problemów.
Nigdzie nie wprowadzam w błąd.
@xyz96 dyskusja służy rozwiązywaniu problemów ze sprzedawcą, który nie współpracuje, unika kontaktu etc.
ale najpierw trzeba spróbować podjąć normalną próbę kontaktu - po prostu wysłać kulturalny email z zapytaniem/prośbą
@domkar04 Daj sobie spokój, nie tacy jak ty próbowali mnie tu nawracać 😄
@xyz96 każdy ma swoją rację 🙂
domkar04 nie warto 😀 odpuść
@mdrogeria Tak, powinna odpuścić, mnie nie wyprowadzi w pole 🙂
@xyz96 w żadne pola wyprowadzać nie potrafię - jestem z miasta, wyprowadzam co najwyżej na dwór 😁
@domkar04 To ty jeszcze nie wiesz, że po "grzecznym" kontakcie kupujący jest zazwyczaj zbywany i dopiero Dyskusja stawia sprzedawcę na baczność? Małe masz doświadczenie 🙂
PYTAM, GDZIE W SYSTEMIE ALLEGRO ( W JAKIEJ ZAKŁADCE?, MIEJSCU ZNAJDUJE SIE ELEKTRONICZNA FAKTURA. NIEKTÓRZY SPRZEDAWCY WYSTAWIAJĄ JĄ ELEKTRONICZNIE
Zobacz w szczegółach zamówienia czy jest dokument do pobrania. Nie wszyscy sprzedawcy mają obowiązek zgłaszania faktur do Allegro, poza przypadkami odroczonej płatności, dla pozostałych nie jest to obowiązkowe.