Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy ktoś ma ostatnio lub miał i udało się rozwiązać taki problem.? Gdy chce kupić jakieś produkty i zapłacić nimi poprzez Google pay to w ostatnim oknie już potwierdzenia zapłaty kwota która widnieje to kwota samych produktów bez kosztów dostawy. Czy to normalne? Czy kupować w ten sposób? Czy taka paczka dojdzie.
Zakupy robię przez aplikacje mobilna telefon to Samsung Galaxy a7
@EwelinaCz99 Jesteś pewna, że nie masz darmowej dostawy w ramach Allegro Smart?
Napewno nie mam, tym bardziej że płacąc np blikiem normalnie kwota dostawy jest ujęta, problem jest tylko przy płaceniu za pomocą Google pay i zastanawiam się z czego to wynika, wątpię aby była to jakaś promocja, aczkolwiek mogę się mylić..
@EwelinaCz99 Prześlij mi zrzuty ekranu z widokiem kolejnych wykonywanych czynności podczas próby zapłaty. Przekażę to zgłoszenie do konsultacji.
Nie mogę zrobić zrzutu ostatniego etapu ponieważ wyskakuje komunikat że zawiera informacje prywatne. Tam są dane odnośnie mojej karty płatniczej i pewnie dlatego nie można zrobić zrzutu.
Dodam że zmieniłam wczoraj telefon na nowy i nadal w ostatnim kroku zapłaty przez Google Pay widnieje kwota bez kosztów dostawy.
@EwelinaCz99 Niestety bez zrzutu lub czytelnego zdjęcia nie mogę przekazać zgłoszenia do zespołu technicznego.
Rozumiem, że kwota, którą widzisz, nie zawiera kosztów dostawy. Czy kwota, która jest faktycznie pobierana z rachunku, również jest niższa?
Niestety ale nie chcę wstawić mi się zdjęcie, chyba że mogę poprosić o maila to wyślę w ten sposób bo tu nie idzie, nie wiem jaka jest kwota po dokonaniu zakupu ponieważ przez ten błąd wstrzymałam się z zakupem z obawy że wydam pieniądze a towar do mnie nie dojdzie.
@EwelinaCz99 Zdjęcie możesz wysłać na adres spolecznosc@allegro.pl
Spróbuj opłacić to zamówienie. Jeśli sprzedający nie wyśle Ci towaru, będzie musiał zwrócić wpłatę.
@nat_not wysłałam zdjęcia mail-em. Narazie jednak wstrzymam się z zamówieniem tego przedmiotu.
@EwelinaCz99 W takim razie podaj mi jeszcze linki do ofert, w których chcesz dokonać zakupu.
Zobacz ofertę:
https://allegro.pl/oferta/lampa-wiszaca-sufitowa-zyrandol-brylant-led-10414729988
Zobacz ofertę:
https://allegro.pl/oferta/lampa-wiszaca-sufitowa-zyrandol-brylant-led-8046786324
Te dwie lampy. A w e-mailu są zdjęcia z próbą zakupu, z dwóch ostatnich kroków zakupu gdzie ceny są sprzeczne.
Dodam jeszcze że sprawdzałam na innych przedmiotach tak z czystej ciekawości i również przy wyborze sposobu płatności przez Google Pay kwoty są bez kosztów dostawy, więc wydaje mi się że to niezależne od którego sprzedawcy i jaki przedmiot kupuje, zawsze przy wyborze sposobu przez Google Pay....
@EwelinaCz99 W dziele technicznym nie udało się powtórzyć zgłaszanego przez Ciebie błędu. W tej sytuacji sugeruję odinstalowanie aplikacji Allegro i jej ponowne zainstalowanie. Jeśli to nie pomoże, zrób to samo z Google Pay (usuń dane aplikacji).
Ok za chwilę to zrobię i dam znać czy działa.
Zrobiłam wszystko ale nie sprawdzę bo wczoraj zakupiłam Smart i teraz i tak dostawy będą darmowe. Więc można zamknąć temat