anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Grupa rodzinna

marrata
#7 Wielbiciel#

Witam. Czy po założeniu konta rodzinnego (dodam syna), będę mogła widzieć co on obserwuje lub wrzuca do koszyka?

Teraz ma dostęp do mojego konta i jest wszystko ok, ale bardzo brakuje mi opcji części ukrytych zakupów np. prezentów. Wiem, że można je ukryć, ale bezpowrotnie co jest bez sensu! (no. w przypadku ew. zwrotu). Szkoda, że nie ma opcji ukrycia np. na jakieś dodatkowe hasło. Stąd myślę założyć mu to konto rodzinne z którego nic sam nie będzie kupował, ale chciałabym widzieć co dodaje do ulubionych lub koszyka jak do tej pory. Jak to wygląda w praktyce? Ew. jeśli nie będę mogła widzieć co dodaje u siebie, to wyczytałam, że może poprosić mnie o zakup. Ok, rozumiem, że wtedy ten zakup może zostać zrealizowany z mojego konta i smarta + powiadomienie na mój tel? Nie chcę, żeby z konia dziecka były realizowane jakieś zakupy.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Sama nie odkryjesz ukrytych zakupów ale zawsze możesz poprosić np. tu na forum nasze moderatorki o ich odkrycie w razie potrzeby.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@marrata W Allegro Family nie masz dostępu do ulubionych ofert innych członków. Natomiast możesz dokonać zakupu, gdy ktoś prześle Ci taką prośbę. Otrzymujesz, jak już wspomniałaś, powiadomienie i możesz dokonać zakupu. 

Ukryte zakupy możemy przywrócić. Wystarczy, że zgłosisz taką prośbę tutaj na forum lub przez formularz

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów