anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ile Allegro straciło? bardzo dużo.

nsiedlec
#7 Wielbiciel#

Po usunięciu opcji tytuły i opisy można śmiało rzec - Szanowne Allegro, strzeliliście sobie sami w kolano. Od kilku dni nie jestem w stanie znaleźć należycie szybko albo wcale ofert kupna części do auta, po numerze części, bądź słowach kluczowych. Nie jestem tutaj sam kto z tego korzystał na co dzień dla wygodnego korzystania z wyszukiwania. W tym momencie więcej pokazuje wyszukiwarka internetowa niż Wasza sklepowa. W końcu konkurencja skorzysta.

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

q3qPL
#13 Ambasador#

Zarząd już łapie się za głowę i pracuje nad rozwiązaniem sprawy 🤡

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Wprowadzane nowe "ulepszenia" już dawno tak nie rujnowały porządku jaki był . Teraz to już wśród moich znajomych nikt miłych słów o portalu nie mówi a zakupy trzeba robić gdzie indziej ,tam gdzie klient ma większe poszanowanie.

oznacz moderatorów

q3qPL
#13 Ambasador#

konkurencja wpuściła szczury które sukcesywnie rujnują reputację i działanie portalu 😅

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@nsiedlec pamiętaj, że podczas poszukiwań możesz korzystać ze znaków specjalnych: np. fraza wpisana w cudzysłów spowoduje, że wyszukiwarka odszuka dokładnie taki wyraz, jaki podano. Możesz też zawęzić wyszukiwanie do konkretnej kategorii.

Basia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

I różdżki a czasem i wróżki.😂

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@nsiedlec 

strzeliliście sobie sami w kolano - W tym momencie więcej pokazuje wyszukiwarka internetowa

Ile allegro straciło - nic, bo dalej Ty i wielu kupuje szukając innymi metodami, osobiście jako sprzedawca nie odnotowałem żadnych spadków sprzedaży 🙂 Więc czy to był dobry pomysł zobaczymy za kilka miesięcy 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Crow_Empire
#13 Ambasador#

Z nowymi przedmiotami jakoś jeszcze powiedzmy ok, ale w temacie używanych + Lokalnie jest dramat, od dłuższego czasu nic nie kupiłem, bo nic nie mogę znaleźć, a kupowałem dużo.

oznacz moderatorów

Maciek54321
#9 Pomysłodawca#

Szanowny Zarządzie Allegro,

Chciałbym wyrazić swoje absolutne niezadowolenie z wprowadzonych niedawno zmian w wyszukiwaniu ofert na platformie Allegro. Nowe rozwiązanie zupełnie nie spełnia oczekiwań użytkowników i utrudnia zakupy online. Zamiast usprawnić proces poszukiwania konkretnych przedmiotów, wprowadziło jedynie zbędne komplikacje i zamieszanie.

Podczas wyszukiwania nie widzimy już pojedynczych ofert sprzedaży, tylko ogólne "produkty" - co w praktyce wcale nie pomaga szybko dotrzeć do interesującej nas aukcji. Po kliknięciu w "produkt" często okazuje się, że połowa wyświetlonych ofert nie ma nic wspólnego z tym, czego szukaliśmy. To zniechęca i utrudnia zakupy.

Dodatkowo brak możliwości szybkiego przeglądania pojedynczych ofert sprawia, że niejednokrotnie rezygnujemy z zakupu, by nie tracić czasu na przebijanie się przez nieistotne treści. Wasze zmiany zdecydowanie pogorszyły doświadczenie zakupowe użytkowników.

Apeluję o pilne przywrócenie poprzedniego intuicyjnego sposobu wyszukiwania pojedynczych aukcji. Obecne rozwiązanie nie spełnia oczekiwań klientów i z pewnością zniechęca wielu do korzystania z waszej platformy. Proszę potraktować tę sprawę priorytetowo i jak najszybciej naprawić błędy, by zachować lojalność użytkowników.

Dodatkowo chcę poinformować, że swoje bardzo negatywne odczucia dotyczące ostatnich zmian na Allegro będę nieustannie powtarzał wszystkim swoim znajomym i krewnym. Będę z całą mocą odradzał im korzystania z waszej platformy, dopóki nie naprawicie wprowadzonych błędów. Wasze działania godzą bezpośrednio w komfort zakupowy setek tysięcy klientów.

Apeluję również do innych użytkowników Allegro - nie bójmy się głośno mówić o swoim rozczarowaniu. Niech każdy kto ma negatywne zdanie na temat ostatnich zmian, dzieli się nim ze swoimi bliskimi. Tylko masowy sprzeciw klientów może skłonić ich do szybkiej poprawy sytuacji. Nie pozwólmy, by portal tak lekceważąco podchodził do naszych opinii i potrzeb! Widać wyraźnie, że mają swoich użytkowników głęboko w poważaniu. Miejmy nadzieję, że doniesienia o negatywnych reakcjach skłonią ich do refleksji.

Z wyrazami niezadowolenia,
Użytkownik

Kopiujcie ten wpis i wklejajcie gdzie się da, w grupie jest siła!

oznacz moderatorów

q3qPL
#13 Ambasador#

Już to widzę jak zaczynają trząść kolanami i cofają zmiany po takich wpisach 🤣

oznacz moderatorów

SpeedyGonzalezz
#12 Orędownik#

@Maciek54321 Korposzczury są jak politycy - zawsze wiedzą lepiej, co jest dla nas dobre, i mało który potrafi się przyznać, że popełnił błąd. 

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów

TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

@Maciek54321 "Podczas wyszukiwania nie widzimy już pojedynczych ofert sprzedaży, tylko ogólne "produkty" - ale im właśnie o to chodziło, i uważają to za swoje wielkie osiągnięcie 😎

oznacz moderatorów