Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
7dni
Czy to jest według aktualnych przepisów . pytam ponieważ słyszałem, niedawno się zmieniły?
Zależy gdzie i jakie licytacje. Na głównym Allegro 30dni (o ile sprzedający na stronie o mnie nie podaje czasu krótszego), WOŚP tylko 14 dni. Lokalnie coś ostatnio zmieniało i nie pamiętam dokładnie, jest na pewno krócej niż na głównym 7 lub 14 dni.
edit coś takiego znalazłam
@Client:67179719 Aktualnie czas na opłacenie licytacji, jest uzależniony od wybranej metody płatności - jest to:
14 dni – jeśli płacisz przelewem tradycyjnym
7 dni – jeśli płacisz pozostałymi metodami.
Tutaj znajdziesz informację o zmianach. 😊
To z głównego? jeszcze wczoraj Kiwi do pytania o WOŚP komuś podała 30 dni, myślałam, że tylko rodzaju licytacji nie zauważyła... Można zgłupieć z tymi ciągłymi zmianami...
@AnnaG-Antyki O terminach opłacenia licytacji oraz ofert Kup teraz - informujemy w regulaminie. Zmiany dotyczą Allegro.pl, natomiast dla Allegro Lokalnie, czas na opłacenie licytacji to 72 godziny - informacja o tym, jest w załączniku nr 13 do regulaminu.
I wszystko jasne, czyli teraz mamy 14 i 3 dni:) Dziękuję.
No i niech ktoś spróbuje powiedzieć, że bez powodu Cię chwalę, zawsze odpowiedzi pod odpowiedziami czytasz. Nawet wołać nie trzeba xD.
@Client:67179719 maksymalnie chyba jest 30 dni