Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry.
Mam pytanie o ilość zwrotów, które mogą zrobić do jednego zamówienia.
Czy jeśli zamówię 5 rzeczy, wyślę 2, to czy mogę jeszcze zwrócić 1 rzecz w osobnej przesyłce zanim minie termin?
Chcesz dobić do SMART żeby nie płacić za paczkę, a później zwrócić to czego nawet nie chciałeś zamawiać ?
Nie. Po prostu zamawiając osobie trzeciej miałam sytuacje, że na początku stwierdziła, że nie chce 1 rzeczy, a potem jeszcze chciała zwrócić jedną - niestety 1 zwrot już poszedł. Jednak to była sieciówka, więc tam miałam taką możliwość.
W przypadku kupowanych ubrań za łączną kwotę xxx złotych, to proszę mi wierzyć, że nawet po odjęciu 3 rzeczy nadal obowiązuje SMART. BA! Nawet jakbym zamówiła tylko jedną to przesyłka byłaby darmo.
Będę wdzięczna za sensowną odpowiedź, a nie wróżenie z fusów.
@Client:48739535 do 1 transakcji jeden systemowy zwrot , możesz wysłać więcej przesyłek zwrotnych , ale na swój koszt .
Mega dzięki!
@Client:48739535 możesz zwracać nawet 5 x po 1 rzeczy ale w smarcie darmowy zwrot masz tylko na 1 paczkę czyli 4 zwracasz na własny koszt. Jak nie masz smarta to koszt,zwrotu jest twoim kosztem. Każdy zwrot musi być terminowy możeszbdowolnie zwrócić częśćblub całóść zamówienia
Bardzo dziękuję! Oczywiście liczę się z kosztami za każdy kolejny zwrot. Chciałam tylko wiedzieć, czy działa to jak np. w sieciówkach, shein. ^^