anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ilość zwrotów na zamówienie

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:48739535
#4 Eksplorator#

Dzień dobry.

Mam pytanie o ilość zwrotów, które mogą zrobić do jednego zamówienia. 

Czy jeśli zamówię 5 rzeczy, wyślę 2, to czy mogę jeszcze zwrócić 1 rzecz w osobnej przesyłce zanim minie termin?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
brakestop
#16 Inspirator#

Chcesz dobić do SMART żeby nie płacić za paczkę, a później zwrócić to czego nawet nie chciałeś zamawiać ?

--------------------------------------------------------------------------------------------
oznacz moderatorów
#4 Eksplorator#

Nie. Po prostu zamawiając osobie trzeciej miałam sytuacje, że na początku stwierdziła, że nie chce 1 rzeczy, a potem jeszcze chciała zwrócić jedną - niestety 1 zwrot już poszedł. Jednak to była sieciówka, więc tam miałam taką możliwość. 

W przypadku kupowanych ubrań za łączną kwotę xxx złotych, to proszę mi wierzyć, że nawet po odjęciu 3 rzeczy nadal obowiązuje SMART. BA! Nawet jakbym zamówiła tylko jedną to przesyłka byłaby darmo. 

Będę wdzięczna za sensowną odpowiedź, a nie wróżenie z fusów.  

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@Client:48739535 do 1 transakcji jeden systemowy zwrot , możesz wysłać więcej przesyłek zwrotnych , ale na swój koszt .

oznacz moderatorów
#4 Eksplorator#

Mega dzięki! 

oznacz moderatorów
az1rael
#21 Demiurg#

@Client:48739535 możesz zwracać nawet 5 x po 1 rzeczy ale w smarcie darmowy zwrot masz tylko na 1 paczkę czyli 4 zwracasz na własny koszt. Jak nie masz smarta to koszt,zwrotu jest twoim kosztem. Każdy zwrot musi być terminowy możeszbdowolnie zwrócić częśćblub całóść zamówienia

oznacz moderatorów
#4 Eksplorator#

Bardzo dziękuję! Oczywiście liczę się z kosztami za każdy kolejny zwrot. Chciałam tylko wiedzieć, czy działa to jak np. w sieciówkach, shein. ^^

oznacz moderatorów