anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Informacje o zakupie płyty indukcyjną

Client:103676814
#7 Wielbiciel#
  • W 2021 roku 5 listopada kupiłam płytę indukcyjną nie mam żadnych informacji na temat zakupu bo skasowałam, czy jest możliwość te informacje uzyskać na nowo? 
oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:103676814 konto, z którego piszesz zostało założone 11.12.2021, więc ten zakup musiał być zrobiony z innego konta. Możesz podać login konta lub numer zamówienia?

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Prawdopodobnie kupiłam płytę indukcyjną z komputera męża podaję login [edycja]

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:103676814 Na koncie, które wskazałaś również nie jest widoczny taki zakup. Czy na pewno pochodzi z listopada 2021? Dane widoczne są z 2 lat. Jeśli chodzi o starszy okres, możesz pobrać dane dotyczące zakupów tutaj

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Czy jest możliwość otrzymania danych wszystkich zakupów od 11 grudnia 2021 roku 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:103676814 w zakładce Moje zakupy, widoczne są zakupy od 12.12.2021, jeśli chcesz mogę je dla Ciebie przywrócić, ale tej płyty tam nie ma. 
Aby sprawdzić szczególy straszych zamówień pobierz proszę dane dotyczące zakupów. Aby to zrobić przejdź do zakładki Dane konta. W części Kopie danych konta z Allegro wybierz pliki z Twoimi danymi. System poprosi Cię o ponowne zalogowanie do konta. Następnie, na stronie którą Ci wyświetlimy, wybierz Utwórz kopię danych. Zaznacz, które dane chcesz pobrać. W części Wybierz format danych wybierz rozszerzenie pliku, w jakim chcesz zapisać i otrzymać dane (html – jeśli chcesz w przejrzysty sposób zapoznać się z danymi, csv – jeśli chcesz analizować dane lub przekazać je innemu administratorowi).  Kliknij [Utwórz kopię].

O tym, że zestawienie z zakupami jest gotowe, damy Ci znać e-mailowo. W powiadomieniu znajdziesz link do pobrania pliku. Możesz to zrobić w ciągu 7 dni. Po tym czasie konieczne będzie ponowne wygenerowanie zestawienia.
Jeśli potrzebujesz dane z konta męża to w ten sam sposób, po zalogowaniu się na jego konto możesz pobrać taką historię. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Dziękuję bardzo pani za wyrozumiałość, powiem pani szczerze że to co pani piszę jest dla mnie "czarną magią" wzięłam z banku wydruk wykonania przelewu z tytułu xx2363600545xx   www.allegro.pl. Allegro 4af46541-3e7 może to coś pomoże 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:103676814 nie ma sprawy! Zawsze możesz liczyć na naszą pomoc 🙂
Prześlij proszę to potwierdzenie z banku za pomocą tego formularza, z prośbą o podanie informacji na temat zakupu, którego to dotyczy 🙂 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów