Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak zawsze @InPost doręczył paczki zawodowo, paczka nadana w środę w paczkomacie w czwartek wieczór, druga nadana wczoraj ( czwartek ) dziś o 11 w paczkomacie do odbioru 💪
23 Gru 2022, 14:14
Dostarczona.
23 Gru 2022, 11:35
Umieszczona w automacie Paczkomat (odbiorczym).
23 Gru 2022, 10:26
Przekazano do doręczenia.
23 Gru 2022, 6:22
Przyjęta w oddziale InPost.
22 Gru 2022, 21:38
W trasie.
22 Gru 2022, 20:25
Przyjęta w oddziale InPost.
22 Gru 2022, 14:17
Odebrana od Nadawcy.
22 Gru 2022, 12:49
Paczka nadana w automacie Paczkomat.
czasem zdarza się poślizg , ale to ewenement ... WIELKI SZACUN @InPost oby tak dalej ! .
@mdrogeria a tak złożyłem dwa zamówienia se myślę jak dojdzie po świętach też żaden problem a tu paczka nadana wczoraj w paczkomacie dziś o 11 miałem ją do odbioru 🙂
Czyli banery nie kłamią 😄
Szkoda tylko, że wielu klientów allegro nie ma o tym pojęcia, bo sugeruje się zawyżoną datą dostarczenia 😕
@Methrylis to już temat na książkę 🙂 chodź mi się wyświetlało do czwartku do godziny 12 że dostawa jutro ( piątek ) 💪
Współczuje kurierom 🙄
U nas też większość z paczek odebranych przez kuriera wczoraj, dziś już jest u odbiorcy albo czekają w paczkomacie. W przeciwieństwie do DPD- paczki z poniedziałku docierają dziś.
Szkoda tylko że takiemu wyzwaniu inni nie są w stanie podołać choćby nie wiem jak się reklamowali -szacun dla InPost-u i oby tak dalej.
ale allegro i tak wiedziało lepiej stąd ustawiali doręczenia na połowę przyszłego tygodnia 😂
Pewnie liczyli że kupujący będą wybierać ich formy dostawy i wydłużyli czas oczekiwania.