Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, zamówiłem tylko jednego laptopa paczkomatem inpost, a już są problemy, kurier inpost nie jest w stanie wsadzić głupiej przesyłki nawet do paczkomatu, czy moge sam odebrać przesyłke ? skoro kurier nie potrafi włożyć przesyłki do paczkomatu ? co najlepiej zrobić ? już nie chce zamawiać inpostem ale chce odebrać swoją przesyłke a na infolinie nie ma co dzwonić bo tam nikt nic nie może
@WebSpideyJV rozumiem, że chodzi o zamówienie o numerze e9c8f820-6c9e-11f0-9e6b-018c05a714ca? Nie będzie możliwości żeby samodzielnie odebrać przesyłkę, ale mogę zgłosić prośbę o interwencję w sprawie Twojej paczki. 😊
A co da interwencja skoro inpost i ta ich infolinia nawet nic nie robią i każdemu tam jest tylko przykro i przepraszają non stop i nic ie robią ?
@WebSpideyJV Widzę, że doradca dzwonił wczoraj do Ciebie koło południa i ma ponownie zadzwonić, gdy otrzymamy odpowiedź od przewoźnika.
Ale czemu inpost nie potrafi dostarczyć jednej przesyłki do paczkomatu ? Skąd ta patologia ?
@WebSpideyJV Przykro mi, że nie otrzymałeś jeszcze przesyłki, ale nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie. Jak już wiesz, doradca skontaktuje się z Tobą telefonicznie i przekaże szczegóły. Ze swojej strony mogę jedynie powiedzieć, że w każdym obszarze zdarzają się przypadki losowe.
Ok ale co teraz ? nie dostane przesyłki NIGDY, bo ktoś nie potrafi włożyć przesyłki do paczkomatu ? to jest chore przecież, jeszcze na infolinii kłamali że przesyłka zostanie doręczona w Sobote, a już Sobota mineła i co ?
@WebSpideyJV W takich sytuacjach paczka ponownie trafia do doręczenia. Rzucasz oszczerstwami, mimo że Twoje zgłoszenie zostało zaopiekowane. Na ten moment pozostaje zaczekać.
Jakimi oszczerstwami ? Poprostu sie denerwuje, chyba mam do tego prawo ? Ja nic nikomu nie zarzucam, jedynie cytuje, oraz obawiam sie i tyle, jestem wdzięczny że mi Pomagasz Moderatorko i odpisujesz, ale zrozum mnie że w takiej sytuacji różnie sie myśli, poza tym żadnej skargi ani nic nie składałem, więc nic nie zarzucam, czekam jedynie i tyle
@WebSpideyJV Oczywiście, rozumiem Twoje emocje. Takie sytuacje nigdy nie są przyjemne, natomiast na ten moment nic więcej nie mogę dla Ciebie zrobić. Musimy zaczekać na odpowiedź od przewoźnika. Niestety, w weekend zazwyczaj jest mniejsza obsada i wydłużony czas oczekiwania. Paczka nie została oznaczona, jako zaginiona, tylko wróciła na magazyn. Mnie również zdarzyły się takie sytuacje, że paczka z jakiegoś względu nie mogła zostać dostarczona danego dnia, wróciła na magazyn, po czym ponowiono doręczenie.
A co sie dzieje gdy przesyłka znowu będzie w doręczeniu i dotrze na oddział ?
@WebSpideyJV Niestety nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie, ponieważ nie otrzymaliśmy jeszcze informacji od przewoźnika z powodem braku umieszczenia paczki w automacie.
@WebSpideyJV podaj numer paczki, kiedy został wysłany ? z reguły paczki trafiają do punktów 1 - 2 dni ale miałem przypadki że utknęły na sortowni czy transport nie odjechał, ile czekasz ?
W Piątek była wydana do doręczenia, teraz czekam i czekam i nic, wiem że jest Weekend ale trace nadzieje do tej firmy już
@WebSpideyJV nie ma powodu do paniki, etykieta wygenerowana w środę ( nie jest czarna więc dostawa w weekend odpada ) pewnie wziął w piątek do doręczenia, albo brak miejsca, albo zalana uszkodzona i nie włożył ( tak też się zdarza ) więc jak nic się nie wydarzyło powinien umieścić w poniedziałek, na dziś nic dziwnego się nie dzieje 😄
No tak, ale wiesz, żadnej informacji od Piątku ani nic, mam nadzieje że sie wyjaśni
@WebSpideyJV ostatni status masz że wróciło na sortownię, nic więcej nie dostaniesz puki kurier jutro rano nie weźmie jej do doręczenia 🙂
Przesyłki Allegro Paczkomat Inpost nie mają gwarantowanego terminu doręczenia (w przeciwieństwie do Inpost Paczkomatu, ale to inna usługa, choć te same maszyny). Tak więc z twoją przesyłką na chwilę obecną wszystko jest ok. Jak nie dojdzie w ciągu 30 dni od dnia nadania, to można składać reklamację z tytułu zaginięcia.
Przesyłki Allegro Inpost uważa za doręczone w terminie, bez względu na to w jakim czasie dotarły do adresata, paczkomatu lub punktu odbioru.
Inpost =/= Allegro Inpost.