anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

ja odzyskać pieniądze pobrane przez allegro Poznań na zakup towaru

Client:118859602
#7 Wielbiciel#

oznacz moderatorów
20 ODPOWIEDZI 20

Monika__L
#16 Inspirator#

Złożyć dyskusję sprzedawcy

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@Client:118859602  jeszcze raz powoli i dokładnie😉 kupiłeś coś i Allegro pobrało Ci pieniądze, czy o co właściwie chodzi🤔

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

zapłaciłem za aparat fotograficzny canon,sprzedający zrezygnował ze sprzedaży i ddesłał pieniądze do allegro ja nie  otrzymałem żadnego zwrotu pieniędzy,co mam zrobić

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

A skąd wiedza że odesłał? mail od Allegro o zwrocie był?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Jak kupujesz przez Allegro to po opłaceniu zakupu srodki trafiają do sprzedającego, więc do niego powinieneś pisać w sprawie zwrotu, ale opisz za co ten zwrot i od kogo zakup.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

zwrot za aparat canon od client marlena 43178756 sprzedający wysłał pieniądze do allegro ja nie dostałem żadnego zwrotu pieniędzy i co dalej powinienem zrobić

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:118859602 A skąd wiedza że odesłał? mail od Allegro o zwrocie był?

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

dostałem od sprzedającego sms ze zdjęciem dowodu wpłaty pieniędzy na konto allegro poznań

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:118859602 Nie pytam co dostałeś od sprzedającego, jak sprzedający zwraca Ci środki to Alelgro wysyła maila o takim zwrocie, był mail od Alelgro?

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

maila o wpłacie z allegro nie dostałem tylko wiadomość od doradcy że powiadomiono sprzedającego o mojej interwencji

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Mógł nie zwrócić a mógł zwrot zostać anulowany się nie zaksięgował. poczekaj na odpowiedź od Alelgro. Mail o zwrocie od Alelgro jest zawsze.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

serdeczne dzięki poczekam

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:118859602 Zawsze masz jeszcze drugie wyjście, poczekaj do jutra moderacja wyjaśni wszystko: @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:118859602 w dyskusji, którą prowadzisz ze sprzedającym nie ma żadnej informacji o zwrocie pieniędzy. Natomiast nasz pracownik wczoraj wskazał Ci link do wniosku Allegro Protect: https://allegro.pl/allegro-protect/index, więc wypełnij go proszę i poczekaj na jego rozpatrzenie. Wówczas rekompensatę za ten zakup otrzymasz od nas (Allegro), a nie od sprzedającego. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Jak mam wypełnić wniosek allegro protect

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@Client:118859602  no przecież Ola dała Ci link https://allegro.pl/allegro-protect/index kliknij w niego

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

kliknąłem wpisałem w tę ramkę ale jak wysłać

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@Client:118859602 Czy pojawia się jakiś komunikat po wypełnieniu formularza, kiedy próbujesz złożyć wniosek? 

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Komunikatu żadnego niema tylko w tej ramce pojawia się brak takiego towaru mam 78 lat i jest mi trudno to ogarnąć

oznacz moderatorów