Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wchodzę se na allegro szukając banknotów UNC wpisuje UNC potem wybieram kategorię Pieniądz papierowy
i mam stos ofert z allegro lokalnie ( przeleciałem promowane, same z lokalnie, doszedłem do entej strony i nie znalazłem żadnej oferty ze zwykłego allegro a wiem że są ) a że potrzebuję fakturę zaznaczam faktura VAT-marża i jaki mam efekt 😞
Poprzestańcie psuć allegro tymi swoimi algorytmami i cudami 😞
Dolazłem do 21 strony https://allegro.pl/kategoria/pieniadz-papierowy-380?string=unc&p=21 oczywiście filtr bez faktury i koniec na dziś 🙂 dziwne że pokazuje tylko 3022 ofert i to same z Lokalnie, porażka ! więcej mam w swojej kolekcji banknotów 😄
@sl-aw-ek @Crypto_Shop jest oficjalna informacja od Oli 🙂
Sprzed 30h 😀 w sumie to nic nie wiadomo, nie wiadomo w czym jest problem, kiedy go naprawią, my musimy się domyślać, kombinować i czekać ? Problem jest po ich stronie.
@Crypto_Shop ciężko naprawić od ręki coś co się psuło kilka lat 😄 wież mi że allegro działa bo to nie tylko nasza strata ale też finansowa i wizerunkowa strata Allegro 🙂
Pamiętaj też że oni pracują na działającym portalu a to wyzwanie !
@kostas11 może czas na teorie spiskowe
przeglądarka przechodzi ewidentne zmiany, o których sprzedawcy nie są informowani
ale kto wie jak zmieniają się kryteria wyszukiwania?
sam serwis allegro, który prowadzi sklep osa
i część większych sprzedawców, którzy wiedzą jak zmienić treść ofert by się wyświetlały
lub wiedzą jak płacić za promowanie
dzisiaj na allegro nie udało mi się kupić matrycy do notebooka - wyszukiwarka podawała bzdurne wyniki
@nat_not jak wyszukuję matrycę 14 cali 40 pin to po jakiego grzyba wyświetlacie mi 15 cali 30 pin?
@RED to nie są teorie spiskowe, co pokazuje ten przypadek 🙂 allegro manipuluje wyszukiwaniem, nie raz szukałem czegoś i o dziwo zawsze wpadałem na sklep OSA 😉
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Jakis update ? 4 dni sprzedaż stoi, wyszukiwarka nie działa poprawnie, widocznosc ofert zerowa lub mocno ograniczona. Z waszej strony zero komunikatów i informacji. Jak tak duży portal może tak olewać temat i komunikację ?
@_HolaOla_ Wreszcie naprawiliście wyszukiwarkę, zaznaczam nic nie czyściłem to samo wyszukanie 🙂