Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Kandy_2005 rozumiem, że zablokowałeś ju tę kartę w banku? W takiej sytuacji zgłoś sprawę na policji, na ich wniosek będziemy mogli udostępnić dane związane z tą sprawą.
Tak, kartę zablokowałem i zawnioskowałem o nową natychmiast. Zgłosiłem również na policji. W międzyczasie sprawa w jakiś sposób się rozjaśniła. Bank zwrócił mi wpłaconą na Allegro kwotę. Proszę Moderatora w związku z tym, o kontakt na e-mail lub priv messenger.
@Kandy_2005 Nie kontaktujemy się w wiadomościach prywatnych. Jeśli jakieś kwestie wymagają jeszcze wyjaśnienia i nie chcesz o nich pisać na forum, skorzystaj z tego formularza.
@Kandy_2005 A skąd miał do niej dostęp? będzie trudno coś ugrać ale tylko Policja.
Policja się nie zajmuje takimi sprawami
@MescotCompany oczywiście że się zajmuje zgłoś art 286 kk oszustwo na komisariacie a gdyby powiedzieli ci że sie nie zajmują to poproś o pisemną odmowę gwarantuję że muszą zgłoszenie przyjąć
Tak, zajmuje się. Zgłosiłem sprawę na policję, ale jest mały szkopuł - muszę wnieść doniesienie osobiście, na miejscu. Problem jest w tym, że nie wybieram się w najbliższym czasie do Polski.
Dłuższa historia i raczeczej nie na forum publiczne. Nie chcę wystawiać instrukcji dla potencjalnych oszustów.
Dziwne. 🤔