Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
PROMOCJA piąty przedmiot za 50% , to znaczy ,że gdy kupię 5 przedmiotów ten ostatni najtańszy będzie o 50% tańszy ,czy dopiero 6 będzie tańszy o50% ? Aukcja nr12626906737 i innych 4 z promocją(znaczek) nie udziela bonifikaty 50%. dopiero gdy dodam 6 przedmiot jest bonifikata. to 5 czy 6 ?
Na 5 przedmiot to 5 a nie 6.
Jak nie, działa jak dodasz 5sztuke.
ale ak nie jest w aucji 12626906737 , więc co dalej ?
5 ale ten sam a nie rożne.
chcę kupić różne gdy jest ich 5(różnych ) nie obniża ceny, dodaję 1 (czyli 6 różnych ) działa wiec 5 czy 6 ? (w każdej z aukcji jest promocja 50%
@ewa2412u Nalicza się prawidłowo rabat na piątą sztukę.
15,99 x 4 + 7,99 x 1 = 71,95 zł
Bo tak się nie da jak Ty chcesz, te same i wówczas na 5masz -50%.
a teraz po 6 sztuce się nalicza ?
Obrazka nie widzimy. Przecież tam są rożne ceny.
@ewa2412u Na allegro rabatu na kolejne sztuki można udzielić na dwa sposoby:
- na kolejną sztukę tego samego przedmiotu
- na kolejną sztukę różnych przedmiotów
Tu najwidoczniej rabat jest udzielony na ten sam przedmiot.
(obrazka nie widzimy bo masz za niską rangę - musi go zatwierdzić moderacja)
Gdzie znajdę opis promocji ?Może sama dojdę ?
Przecież tam są rożne ceny. A działa to tak jak masz z tą samą ceną to mogą być różne i nalicza rabat po 5.
Nie jest tak , w jednym produkcie naliczył rabat za 3 sztukę , ale gdy było ogółem 6 róznych , a nie 5. Przy 5 nie liczył rabatu (tego produktu było 2) . Aby zrozumieć promocję najlepiej dotrzeć do jej opisu. Nie wiem gdzie ją odszukać.
@ewa2412u Coś mieszasz 🙂
Rabat nalicza się na jedną najtańszą sztukę produktu.
Niżej screen z tymi samymi produktami z koszyka (5 sztuk)
Oj tam nie mieszam ☺ . chcę kupić 1 produkt(ze skanu) 1x, drugi1x, trzeci 1x, czwarty 13442422889 x 2 razem pięć i nie nalicza . dopiero jak dodam czwarty x 3 nalicza. Ale wtedy jest 6 a nie pięć.
@ewa2412u W takim razie wszystko jasne - produkt z oferty 13442422889 ma ustawioną promocję -50% na piątą sztukę tylko jeśli weźmiesz 5 szt. tego produktu.
Pozostałe mają ustawioną promocję na 5 szt. różnych produktów.
Zagadka rozwiązana 🙂
Pewnie tak jest, ale promocja jest nieczytelna . "Albo tak, albo tak". Bez regulaminu promocji nie wpadniesz na pomysł. Dziękuję za rozmowę .
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Może warto dodać informację czy rabat -xx% na kolejną sztukę dotyczy tego samego czy różnych produktów?
Faktycznie trochę to nieczytelne.