anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak działają powiadomienia o dostepności produktów?

root666
#9 Pomysłodawca#

Hej,

Czy ktoś się orientuje jaka logika kryje się za powiadomieniami wysyłanymi dla wyszukiwań w sekcji "ulubione"?

W tej chwili uznaję, że to działa losowo. Ma ustalone powiaodmienie o produkcie, jest zdefiniownay zakres cen 115-148 zł.

Nie dostaje żadnego powiadomienia, ale więdząc, że to działa do kitu, od czasu do czasus przeglądam ulubione wyszukiwania ręcznie. I co się okazuje? Zagladam teraz i klikając "ZOBACZ OFERTY" wyświetlane są oferty interesującego mnie produktu z ceną 128.59zł

Przeciez te powiadmienia Allegro są kompletnie do **piiip**.  Za to aplikacja Allegro na telefonie wyświetla mi również z **piiip**, ni z gruszki ni z pietruszki powiadomienie o pieluszkach, którymi conajmniej od 15 lat raczej nie jestem zainteresowany 🙂

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@root666 Dziękujemy za podzielenie się z nami Twoją opinią. Cały czas staramy się udoskonalać nasz serwis, dlatego każda ocena jest dla ważna.

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

root666
#9 Pomysłodawca#

Ta część waszego serewisu wygląda jakby kod pisał student na stażu. Samo w sobie to nie jest problemem, ale wyraźnie testowanie nie wyszło.

Tutaj jest moje wyszukiwanie, gdzie portal podaje, że znalazł jedną ofertę, po czym wyświetla dwie 🙂 Do tego od tego w tej samej cenie od tego samego dostawcy. Jedna wygląda na to, że jest sponsorowana, ale to nie ma sensu jeśli obie oferty pochodzą od tego samego dostawcy, mają tę samą cene i jest to ten sam produkt.

1.jpeg

Dodatkowo, produkt po lewej, po najechaniu na niego kursore, wyświetla informację o mozliwości porównania 71 ofert tego produktu.

2.jpg

Zagadka dla Was, ile produktów/ofert wyświetla się po kliknięciu (można się pomylić o kilkadziesiąt)? 😛

oznacz moderatorów