Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
Czy jest możliwość zmiany opinii o zamówieniu 13970837406 na pozytywną? jestem kupcem. Jeśli nie, usuń recenzję.
@LuxuryShisha @Client:110277627 zgodnie z prośbą, usunęłam już tę opinię.
Dlaczego recenzja nie została jeszcze usunięta? Pani już i kupujący pisal.
@LuxuryShisha jeśli kupujący chce usunąć swoją ocenę, musi sam się z nami skontaktować.
Tu
Klient napisał @w_kiwi
Pani znalazła powyższą wiadomość klienta?
Poproszę o usunięcie opinii o produktach:
Numer zamówienia:
dad876d0-2f81-11ee-baba-0ddda74e84da
Poproszę o usunięcie opinii o produktach i sprzedającym także:
Numer zamówienia:
dad876d0-2f81-11ee-baba-0ddda74e84da
Dzień dobry, bardzo poproszę o usunięcie opinii zakupu o numerze 40317b90-1ce4-11ee-811e-0ddda74e84da
Niestety napisałem opinię i dodałem zdjęcia dotyczące nie tego przedmiotu, a nie chcę wprowadzać ludzi w błąd. Z góry dziękuję.
@Wronson94 gotowe. Opinia nie jest już widoczna 🙂 Otrzymasz od nas wiadomość e-mail z linkiem, który umożliwi ponowne wystawienie opinii pod warunkiem, że nie robiłeś tego wcześniej, bo można to zrobić tylko jeden raz.
@vulcanor proszę! Usunęłam opinie dla produktów w tym zamówieniu.
Dzień dobry,
Uprzejmie proszę o usunięcie komentarza produktu "Blokada-U LOCK" z zamówienia nr:
e04ff3f0-2f1c-11ee-baba-0ddda74e84da
Sprzedający wysłał nowy sprawny produkt.
Dziękuję i pozdrawiam
@maar2101 Proszę bardzo, usunęłam wskazaną opinię. 🙂
Proszę o usunięcie opinii
5ee45b40-1e68-11ee-b246-f3b72c2fe790
@monik_a2 Gotowe, usunęłam opinie zgodnie z prośbą. 🙂
Twoja opinia
Farba Super 5 Gwiazdek Polecam
Pakowanie masakra, Wiadro odwrotnie zapakowane dno u góry .
I usunąć dwa zdjęcia które wstawiłem .
Tylko moderacja może usunąć taka ocenę, nie ma możliwości jej edytowania, więc poczekaj.
@mariusz-2080 opinia nie jest widoczna, już wczoraj została usunięta 🙂
Prosze o usuniecie mojej opini o tym produkcie:
https://allegro.pl/oferta/sonic-racing-dzieci-sonic-plecak-przedszkolny-na-13693736328