Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
@over_fire Usunęłam Twoją opinię. Otrzymasz również powiadomienie mailowe w tej sprawie.
Uprzejmie prosze o usuniecie mojego komentarza dla NUMER ZAMÓWIENIA a47ce0a0-3948-11ee-b61c-3b9f9c8f1e56. Produkt: DOPPELHERZ AKTIV Magnez B6 Cytrynian - 30 tabl
Z gory dziekuje i pozdrawiam
Dzień dobry @Jang012! Bardzo proszę, komentarz nie jest już widoczny.
025c1b90-3ea9-11ee-b61c-3b9f9c8f1e56
chcialabym usunąć komentarz do produktu z ww zamówienia.
mam tylko opcje zmiany oceny sprzedającego. Dlaczego?
dziekuje za informacje
Moderacja albo prosisz tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1aab3926-a59f-4f0a-b91a-ab3d4e469201
@marlenka995 mogę usunąć go dla Ciebie, ale jeśli opinia była już zmieniana to nie wystawisz jej ponownie. Czy chcesz, abym usunęła tę ocenę?
Dodałam opinię o produkcie ale chciałam ją edytować i nie wiem jak to zrobić nie widzę takiej opcji.
Bo przy opiniach o sprzedawcy jest taka opcja a przy produkcie już nie
Opinii o produkcje nie da się edytować, możesz prosić o jej usunięcie i wystawić od nowa: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1aab3926-a59f-4f0a-b91a-ab3d4e469201
@anka1_2013 Mogę dla Ciebie usunąć tę opinię. Wskaż proszę numer zamówienia, o które chodzi. 🙂
NUMER ZAMÓWIENIA
@anka1_2013 bardzo proszę 🙂 Ocena nie jest już widoczna.
witam, proszę o usunięcie mojej oceny produktu nr zamówienia 3e236720-e10f-11ed-910a-6d63b74bc791, dotyczy butów sportowych, miesiąc po wystawieniu pozytywnej oceny rozsypały się, pozdrawiam
@jgazza proszę, opinia została usunięta. Jeśli jej nie zmieniałeś to otrzymasz link w wiadomości e-mail, który umożliwi ponowne wystawienie opinii (można to zrobić tylko jeden raz).
Witam proszę o usunięcie opini z aukcji 12688215199 z dnia 23.08.2023
@arek2919 proszę! Usunęłam opinię jeśli nie robiłeś tego wcześniej to otrzymasz wiadomość z linkiem który umożliwi ponowne jej wystawienie (można to zrobić tylko 1 raz).
Proszę o usunięcie opinii z dnia 23.06.2023 r. z aukcji nr 13583206724.
Dziękuję.
@Ya-Bubba Usunęłam tę opinię. Dostaniesz powiadomienie mailowe w tej sprawie.
Kilka dni temu wystawiłem opinię o produkcie, bardzo pozytywną. Dziś chciałbym dodać równie fajne i ciekawe zdjęcie do swojej opinii, czy jest to możliwe?
@audiotech Nie, nie jest to możliwe.
Dziękuję za błyskawiczną odpowiedź, dzięki niej mój czas na szperaniu w poszukiwaniu sposobu został zaoszczędzony.
Mam jednak zamiar ponownie kupić ten produkt, czy wówczas będę mógł wystawić o nim opinię wraz ze zdjęciami?