Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
@jgazza proszę, opinia została usunięta. Jeśli jej nie zmieniałeś to otrzymasz link w wiadomości e-mail, który umożliwi ponowne wystawienie opinii (można to zrobić tylko jeden raz).
Witam proszę o usunięcie opini z aukcji 12688215199 z dnia 23.08.2023
@arek2919 proszę! Usunęłam opinię jeśli nie robiłeś tego wcześniej to otrzymasz wiadomość z linkiem który umożliwi ponowne jej wystawienie (można to zrobić tylko 1 raz).
Proszę o usunięcie opinii z dnia 23.06.2023 r. z aukcji nr 13583206724.
Dziękuję.
@Ya-Bubba Usunęłam tę opinię. Dostaniesz powiadomienie mailowe w tej sprawie.
Kilka dni temu wystawiłem opinię o produkcie, bardzo pozytywną. Dziś chciałbym dodać równie fajne i ciekawe zdjęcie do swojej opinii, czy jest to możliwe?
@audiotech Nie, nie jest to możliwe.
Dziękuję za błyskawiczną odpowiedź, dzięki niej mój czas na szperaniu w poszukiwaniu sposobu został zaoszczędzony.
Mam jednak zamiar ponownie kupić ten produkt, czy wówczas będę mógł wystawić o nim opinię wraz ze zdjęciami?
@audiotech Niestety nie. Usuwamy opinię, jeśli okazuje się, że jest kolejną od tego samego kupującego na temat tego samego produktu.
Mogę zaproponować Ci usunięcie już wystawionej opinii. W powiadomieniu mailowym będzie link do ponownego wstawienia oceny produktu. Dodasz wtedy zdjęcie. Podaj tylko numer zamówienia, o które chodzi.
Proszę o usunięcie mojego komętarza kod zwrotu: 310 924 156 3
@menos124 Mogę usunąć opinię o produkcie, ale musisz wskazać numer zamówienia lub oferty, w której kupiłeś.
Proszę kod zamówienia: 84ce4293-3816-11ee-9e5c-db48d7b9a893
@menos124 Opinia została usunięta. 🙂
Dzień dobry. Prosiłbym o usunięcie opinii dla zamówienia: 443c6930-2189-11ee-89e4-59802035bf9a
Dogadałem się ze sprzedającym, ale nie mogę już zmienić/usunąć opinii. Dziękuję. Pozdrawiam.
Witam,
po zamówieniu otrzymałem wadliwy przedmiot. Dostawca zobowiązał się do wymiany na nowy. Zmieniłem opinię o dostawcy z negatywnej na pozytywną. Chce zmienić opinię o produkcie, wymienić załączone zdjęcia. Jak mogę to zrobić? Chce usunąć stare zdjęcia.
@Client:41357092 Podaj proszę numer zamówienia, o które chodzi.
982ffff0-4319-11ee-abad-8d464aa2c811
982ffff0-4319-11ee-abad-8d464aa2c811