Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
Komentarz o sprzedającym czy produkcie, jak minie 90dni to w zasadzie po co chcesz usunąć?
po to żebyś Kiciuś miał zagadkę
@Oliwiasz6exobub podaj proszę numer zamówienia, którego to dotyczy 🙂
Podaję numer zamówienia do usunięcia:
cb4621c0-fc8e-11ed-ad03-07e923f722fe
Dziękuję
@Oliwiasz6exobub Usunęliśmy Twój komentarz.
Dziękuję bardzo, pozdrawiam.
Witam, czy mogę prosić o usunięcie oceny. W załączeniu przesyłam dane. Z góry dziękuję
@Oliwiasz6exobub poproszę o potwierdzenie, czy chcesz usunąć obie opinie?
podaj numer transakcji la_nika na pewno pomoże
w historii zakupów masz przy tym zakupie zmień ocenę możesz to zrobić raz, albo poproś moderację o usunięcie tej złej oceny @barbara10235
Ocenę sprzedającego możesz edytować, oceny produktu już nie- moderacja może ją usunąć: @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@barbara10235 Cześć. 🙂 Podaj numer oferty lub zamówienia i doprecyzuj proszę, czy masz na myśli opinię produktową, czy ocenę sprzedającego?
zakup w SELEBRO sklep 24.pl. zakup 7 lamp solarnych
@barbara10235 Ocena sprzedającego została usunięta
Proszę o usunięcie opinii produktu ze wzgledu na błąd w treści jednego wyrazu. Nr oferty 10794295376 "okrągły dywan śr.80 cm"
Tylko moderacja albo prosisz tu o usunięcie, samemu się nie da:https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1aab3926-a59f-4f0a-b91a-ab3d4e469201
Proszę o moderację, w treści odnosnie dywanika miało być: nie ślizga się.
@marucchi Proszę bardzo, usunęłam wskazaną opinię. 🙂