Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
@Client:28935995 proszę! Opinia nie jest już widoczna.
Witam, chciałbym dowiedzieć się jak usunąć lub edytować opinie o produkcie (nie o sprzedającym). Wystawiłem komentarz po otrzymaniu robota sprzątającego, który miał wadliwe oprogramowanie. Sprzedający jednak wymienia urządzenie na nowe - wolne od wad. numer zamówienia to 618e1040-862b-11ee-88e0-41e0044bcae7, kupione przeze mnie 18 listopada 2023r., o godz. 17:10. Proszę o umożliwienie edycji lub usunięcie opinii o tym produkcie.
Dziewczynki, opinia do usunięcia 🙂
@maxioreq89 Jeśli przedmiot był wadliwy nie ma podstaw do zmiany opinii. Sprzedający ma obowiązek wymienić przedmiot na wolny od wad lub zwrócić pieniądze, łaski nie robi, a opinia powinna pozostać bo przedmiot miał jednak wady.
Najpierw wymiana przedmiotu, potem zastanowisz się nad opinią. Jeśli sprzedający robi problemy masz prawo wystawić negatywną opinię jemu jako sprzedawcy, masz prawo też uruchomić dyskusję poprzez "Zgłoś problem z zakupem"
Jeżeli zmienisz opinię sprzedający wyśle ten złom następnemu klientowi, prędzej czy później zawsze kogoś mu się uda kogoś oszukać.
I co teraz, pozbawiasz innych kupujących rzetelnej opinii, uważasz że tak to powinno działać?
Opinia o wadliwym produkcie, który ma awarię jednostkową nie jest rzetelną opinią o produkcie tylko o danej sztuce produktu. Jeżeli drugie urządzenie działa bez zarzutu to czemu mam pozostawić wrażenie, że cały produkt jest do d**py? Chcę zmienić opinię o produkcie, że trafił się wadliwy w taki i taki sposób ale producent wymienił i jest super. Widzisz w tym coś złego? bo ja nie bardzo. w mojej ocenie takie zachowanie jak ja chcę postąpić jest rzetelne.
@maxioreq89 proszę bardzo! Opinia nie jest już widoczna. Jeśli jej wcześniej nie edytowałeś, otrzymasz e-mail, z linkiem, który umożliwi ponowne wystawienie opinii.
Dzięki Moniko 🙂
Witam ,czy moge usunąc ocene produkt?
@Client:43688194 mogę zrobić to dla Ciebie podaj proszę numer oferty do której ocenę produktu chcesz usunąć.
Dziękuję za pomoc 😉
Proszę o usunięcie komentarza produktu z zamówienia daaf2c20-8621-11ee-a491-7b99bb2f10db.
@Client:43688194 proszę, opinia nie jest już widoczna.
Proszę o usunięcie mojej opinii o produkcie 14042917636
Witam,
Proszę usunąć ocenę i opinię na temat produktu z zakupu 12355512359. Z góry Dzięki 🙂
Bardzo dziękuję
Czy jest możliwość usunięcia opinii z zakupu 14152832701? doszedłem z sprzedającym do porozumienia poprawił błędy z oferty i opinia już nie jest zgodna z prawdą