Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
Opinia o wadliwym produkcie, który ma awarię jednostkową nie jest rzetelną opinią o produkcie tylko o danej sztuce produktu. Jeżeli drugie urządzenie działa bez zarzutu to czemu mam pozostawić wrażenie, że cały produkt jest do d**py? Chcę zmienić opinię o produkcie, że trafił się wadliwy w taki i taki sposób ale producent wymienił i jest super. Widzisz w tym coś złego? bo ja nie bardzo. w mojej ocenie takie zachowanie jak ja chcę postąpić jest rzetelne.
@maxioreq89 proszę bardzo! Opinia nie jest już widoczna. Jeśli jej wcześniej nie edytowałeś, otrzymasz e-mail, z linkiem, który umożliwi ponowne wystawienie opinii.
Dzięki Moniko 🙂
Witam ,czy moge usunąc ocene produkt?
@Client:43688194 mogę zrobić to dla Ciebie podaj proszę numer oferty do której ocenę produktu chcesz usunąć.
Dziękuję za pomoc 😉
Proszę o usunięcie komentarza produktu z zamówienia daaf2c20-8621-11ee-a491-7b99bb2f10db.
@Client:43688194 proszę, opinia nie jest już widoczna.
Proszę o usunięcie mojej opinii o produkcie 14042917636
@Marek896 proszę! Opinia nie jest już widoczna, jeśli jej nie edytowałeś, otrzymasz wiadomość e-mail z linkiem umożliwiającym edycję (można to zrobić tylko 1 raz).
Witam,
Proszę usunąć ocenę i opinię na temat produktu z zakupu 12355512359. Z góry Dzięki 🙂
@GOLIAT- proszę! Ocena nie jest już widoczna.
Bardzo dziękuję
Czy jest możliwość usunięcia opinii z zakupu 14152832701? doszedłem z sprzedającym do porozumienia poprawił błędy z oferty i opinia już nie jest zgodna z prawdą
@Client:80493300 Proszę bardzo, usunęłam wskazaną opinię. 🙂
Dzień dobry, proszę o usunięcie mojej opinii o produkcie
Zamówienie e34c5bf0-892d-11ee-ba04-cf27a7e35741
@Client:41982502 Usunęłam Twoją opinię.
Produkt, maszynki philips oneblade