Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
@bamboofordogs Cześć. 🙂 Ale to nie jest Twój komentarz, nie Ty go wystawiłaś. Komentarz usunę wyłącznie na prośbę klienta.
Dzień dobry.
Czy mogłabym prosić o usunięcie opinii do produktu z oferty: 13155693962?
@justyna-r Cześć. 🙂 Usunięte
Dziękuję bardzo 🙂
Witam, chciałbym zmienić ocenę produktu, ponieważ po paru dniach okazał się bardzo wadliwy (etui odchodzi od obudowy) poniżej zrzut chciałbym właśnie tą opinię zmienić
@M3X2 usunęłam już tę opinię, więc teraz możesz dodać ją jeszcze raz.
Jak to jest niektórzy moderatorzy usuwają opinię o produkcie a inni piszą że tylko da się usnąć poprzez kontakt?
Witam, prosze o pomoc w usunieciu opini o produkcie która wystawiłem. Sprzedawcza zareagował błyskawicznie i myślę że taka opinia mogła by byc dla niego krzywdząca. (Numer oferty 10727862330)
@gregmed proszę bardzo 🙂 Opinia nie jest już widoczna.
Dziękuje 🙂
Numer zamówienia
@ZNIWIARZ_2009 bardzo proszę, usunęłam tę opinię.
bardzo dziękuję ! dla ładnej dziewczyny uśmiech...
@ZNIWIARZ_2009 dziękuję i polecamy się na przyszłość 🙂
Bardzo prosze o usunięcie opinii nr 12958529124
@abc123natura Proszę bardzo, gotowe! 🙂
Dziękuje serdecznie miła Pani od abc123natura
Jak można prosiłbym o usunięcie opinii o produkcie z zamówienia c6895090-94ea-11ee-97b4-4b04815f23ff
Chciałbym ją uzupełnić o zdjęcia.
@Krzychu923, a nie zmieniałeś jej i nie była usuwana wcześniej? Dopytuję, ponieważ można to zrobić tylko jeden raz, czyli jeżeli już raz była usunięta i wystawiłeś ją ponownie, to jeśli ją teraz usunę to już jej nie wystawisz ponownie ze zdjęciami.