Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
@Client:39023542 dziękuję, ten numer jest prawidłowy, więc Twoja opinia jest już usunięta. Dobrego wieczoru 🙂
Mogę podac nr zamówienia 07e14fe0-5001-11ee-906e-413cfd2fa3a8 jeśli bedzie łatwiej.
Dzięki
@Client:39023542 już nie trzeba, tak jak napisałam wcześniej, wystarczył mi sam (prawidłowy) numer oferty. Twoja opinia jest już usunięta.
Witam. Poproszę usunięcie mojej opinii/komentarza do zakupu 15bd8742-d079-3022-bc85-4b3870003286
Pozdrawiam serdecznie.
@neonHHH chętnie pomogę, ale czy możesz sprawdzić czy numer zamówienia jest na pewno prawidłowy? Niestety nie znalazłam go w naszym systemie.
Tak to musi być prawidłowy: d4e99d60-ca92-11ee-b2dd-cbed18c355ba
Dziękuję
@neonHHH teraz tak, jest takie zamówienie, ale nie wystawiłeś do niego żadnej opinii (sprawdziłam każdą ofertę w tym zamówieniu) ani oceny kupującemu.
Cześć,
Proszę o usunięcie mojej opinii o produkcie z oferty nr 6370784251.
Dziękuję
@potulak1 bardzo proszę, usunęłam już Twoją opinię.
Wystawiłem ocenę za Renetę szarą, ja nadal ją widzę.
@neonHHH w takim razie poproszę o jej zrzut lub zdjęcie.
@neonHHH ok, dziękuję za zrzut, opinia nie jest już widoczna 🙂
Cześć.
Czy mogę prosić o możliwość edytowania opinii produktu o numerze zamówienia:
ecfebbc0-d0d6-11ee-a181-bffb019962e5
Pozdrawiam,
Damian
Cześć @wzorek91! Mogę ją dla Ciebie usunąć, pod warunkiem że nie była usunięta wcześniej, jutro ok. 13 otrzymasz wiadomość e-mail z linkiem umożliwiającym jej ponowne wystawienie, Poproszę o informację, czy chcesz, abym usunęła tę opinię?
W takim razie proszę o usunięcie opinii. Jutro wystawię ją ponownie. Dziękuję.
Pozdrawiam,
Damian
@wzorek91 gotowe Damian, opinia nie jest już widoczna 🙂 Jutro otrzymasz e-mail z linkiem.
Pozdrawiam!
Dzień dobry,
proszę o usunięcie mojej opinii: nr zamówienia: 1d242aa0-d619-11ee-8524-45888921a94b, produkt: ADAPTER PRZEJŚCIÓWKA USB TYP C NA GNIAZDO 3.5 JACK.
Dziękuję i pozdrawiam 🙂
Cześć @aszymka, gotowe 🙂 Usunęłam już Twoją opinię o tym produkcie.