Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
@Ramonito proszę bardzo, usunęłam oceny. 🙂
Również proszę o usuniecie oceny produktu z zamówienia b1b454ba-77b4-3879-8ad7-c056ef43ec4b
Pozdrawiam
Wojtek
@ws5 Niestety nie mogę odnaleźć tego zamówienia. Możesz wskazać numer oferty?
oferta https://allegro.pl/oferta/drewniana-skrzynka-na-owoce-warzywa-pudelko-60x40-z-raczkami-duza-solidna-...
jest tam jedna (moja) ocena tylko...
Pozdrawiam
@ws5 Dziękuję. Usunęłam Twoją opinię.
Witam, bardzo proszę o usunięcie ocen z zamówienia b15bcb40-28ec-11ee-8546-ebffeea5b5a5 z kupującym doszliśmy do porozumienia i opinia jest zmieniona ale ocen produktu już zmienić samemu nie można. Pozdrawiam
@TUZI_pl Przykro mi, ale ocenę mogę usunąć jedynie na prośbę kupującego.
Dzień dobry, prosze o usuniecie opini o produkcie . Zamowienie
@mariuszzabki proszę! Opinia już nie jest widoczna.
Prośba o usunięcie oceny produktu, numer zamówienia 2df53660-d99a-11ee-892d-2f4cf1abc3bb
@MichalNR91 w tym zamówieniu zakupiłeś szkło i etui, więc czy chodzi o obie oceny, czy tylko tę dotyczącą etui?
Etui
@MichalNR91 gotowe, Twoja opinia jest już usunięta.
Proszę o usuniecie opinii o produkcie 13390381849
@anejas1 Opinia została usunięta. 🙂
Dzień dobry! Proszę usunąć moja opinie do zamówienia numer bb8df921-e085-11ee-96a3-03c61b9cebb3 (haczyki, numer oferty 14977929848). Wystawiłem negatywną opinię, ale problem był rozwiązany ze strony sprzedawcy.
@YevheniiSiryi Proszę bardzo, usunęłam wskazaną opinię. 🙂
Dziękuję bardzo! Miłego dnia!
Czy mogę prosić o usunięcie opinii o produkcie? Wystawiłem negatywną recenzje, a po dogadaniu się ze sprzedającym chciałabym już nie psuć im opinii. Nr oferty 15141186938. Pozdrawiam @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:82950742 Tak, opinia została już usunięta. 🙂