Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
Cześć @w_kiwi , również mam prośbę o usunięcie opinii.
16918de3-3fbf-35d9-8caf-7c13e212159b
@SmoQ-18 Cześć, spróbuj ponownie wkleić numer zamówienia — ten jest niepoprawny, musiał wkraść się jakiś błąd 🙂 Ewentualnie podaj numer oferty
Mój błąd 😏 użyłem numeru widocznego w adresie strony, a nie ten widoczny w szczegółach zakupu.
NUMER ZAMÓWIENIA b2d54ef0-03c1-11ef-900f-1b37c110fa5a
@SmoQ-18 Teraz już ok, dzięki! Gotowe, opinia usunięta 🙂
@ko_alka Dziękuje 😉 ❤️
Czy będzie dostępna prosta opcja zmiany oceny dla kupujących? Co mam napisać kupującemu, którego proszę o zmianę oceny? Gdzie i jak on ma to zrobić?
@DragonInteriors masz na myśli ocenę sprzedającego, czy opinię o produkcie?
Jeśli ocenę sprzedającego to prośbę o jej zmianę możesz wysłać z poziomu zakładki Otrzymane oceny. Aby to zrobić przy ocenie, o której zmianę chcesz poprosić, kliknij [poproś o zmianę oceny].
Jeśli masz na myśli opinię o produkcie, kupujący musi napisać do nas, wówczas mamy możliwość usunąć wystawioną opinię, a kupujący (to ważne - jednorazowo) może wystawić ją ponownie. Obecnie to jedyny sposób na zmianę opinii o produkcie.
Czy klient może wysłać prośbę ( o usunięcie lub zmianę oceny produktu na jakiegoś maila czy musi to zrobić tutaj na forum?
@DragonInteriors może napisać z taką prośbą również za pomocą formularza (można wybrać dowolny sposób kontaktu) oraz na Messengerze.
Chciałbym usunąć ocenę produktu. Nigdzie nie widzę opcji pokaz ocenę albo edytuj lub usuń. nr zamówienia 947d9cd0-f964-11ee-ab8b-11fd42fc2ecf
Bo nie ma, tylko moderacja może Ci usunąć.😁
@bemol78 Cześć, opinia została usunięta
Bardzo proszę o usunięcie mojej opinii do produktu : numer zamówienia: aad65a40-f80a-11ee-b6c5-b34a3a9b69ff
@kiziamizia666 Usunęłam Twoją opinię dotyczącą tego produktu.
Dzień dobry,
Chciałbym edytować moją opinię o zakupionym produkcie jednak nie mogę tego zrobić ponieważ ta opcja jest nieaktywna. Przypadkowo opublikowałem ją, zanim ją skończyłem. Proszę o pomoc.
Nie da się edytować oceny produktu, możną ją tylko usunąć, z pomocą moderacji albo tu:https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1aab3926-a59f-4f0a-b91a-ab3d4e469201
@michals85 Proszę, podaj mi numer zamówienia, którego dotyczy opinia, a ja ją usunę. Następnie otrzymasz odpowiednie powiadomienie mailowe, z którego będziesz mógł przejść do ponownego wystawienia opinii.
Nr zamówienia to: 24a36940-f990-11ee-b6c5-b34a3a9b69ff
@michals85 Usunęłam Twoją opinię.
Witam , z tego co widzę to nie mogę sama poprawić ocenę produktu. Proszę moderatora o zamianę słowa "zaniżona" na słowo "zawyżona" bo pomyliłam się i wprowadziłam kupujących w błąd. Link do opinii - https://allegro.pl/oferta/ochnik-bluzka-damska-w-paski-bludt-0162-21-r-xs-13685054879#productReviews
treść opinii z błędem - cyt "bluzeczka ładna , dobra jakość , rozmiary zaniżone , kupiłam M bo taki noszę ale potem wymieniłam na rozmiar XS i jest dobra"