Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
Witam, bardzo proszę o usunięcie wystawionej przeze mnie negatywnej opinii, produkt miał skazę, reklamacja bardzo szybko i pozytywnie została załatwiona i wytłumaczona przez sprzedającego, moja opinia była zbyt pochopna.
Dotyczy nr zamówienia: 31649ee1-0b03-11ef-a8dd-17a19ab3d084
@kkkwiecinski gotowe, zgodnie z Twoją prośbą. Usunęłam Twoją opinię o tym produkcie.
Witam, bardzo proszę o usunięcie opinii o produkcie numer zamówienia: 091ab6a0-0ee5-11ef-a658-df2c22e0e696
dziękuję
@Kamisia166 Proszę bardzo, gotowe!
Dzień dobry, czy mogę prosić o usunięcie opinii o produkcie dla zamówienia d44e29e0-027b-11ef-9571-4f4e91b604e6? Sprawa została dogadana i rozwiązana. Ew. proszę o przesłanie prośby o usunięcie opinii do wystawiającego.
@WABRO Jeśli klient życzy sobie usunięcia opinii produktowej, to powinien samodzielnie się do nas zgłosić w tej sprawie 🙂
Cześć @w_kiwi , również mam prośbę o usunięcie opinii.
16918de3-3fbf-35d9-8caf-7c13e212159b
@SmoQ-18 Cześć, spróbuj ponownie wkleić numer zamówienia — ten jest niepoprawny, musiał wkraść się jakiś błąd 🙂 Ewentualnie podaj numer oferty
Mój błąd 😏 użyłem numeru widocznego w adresie strony, a nie ten widoczny w szczegółach zakupu.
NUMER ZAMÓWIENIA b2d54ef0-03c1-11ef-900f-1b37c110fa5a
@SmoQ-18 Teraz już ok, dzięki! Gotowe, opinia usunięta 🙂
@ko_alka Dziękuje 😉 ❤️
Czy będzie dostępna prosta opcja zmiany oceny dla kupujących? Co mam napisać kupującemu, którego proszę o zmianę oceny? Gdzie i jak on ma to zrobić?
@DragonInteriors masz na myśli ocenę sprzedającego, czy opinię o produkcie?
Jeśli ocenę sprzedającego to prośbę o jej zmianę możesz wysłać z poziomu zakładki Otrzymane oceny. Aby to zrobić przy ocenie, o której zmianę chcesz poprosić, kliknij [poproś o zmianę oceny].
Jeśli masz na myśli opinię o produkcie, kupujący musi napisać do nas, wówczas mamy możliwość usunąć wystawioną opinię, a kupujący (to ważne - jednorazowo) może wystawić ją ponownie. Obecnie to jedyny sposób na zmianę opinii o produkcie.
Czy klient może wysłać prośbę ( o usunięcie lub zmianę oceny produktu na jakiegoś maila czy musi to zrobić tutaj na forum?
@DragonInteriors może napisać z taką prośbą również za pomocą formularza (można wybrać dowolny sposób kontaktu) oraz na Messengerze.
Chciałbym usunąć ocenę produktu. Nigdzie nie widzę opcji pokaz ocenę albo edytuj lub usuń. nr zamówienia 947d9cd0-f964-11ee-ab8b-11fd42fc2ecf
Bo nie ma, tylko moderacja może Ci usunąć.😁
@bemol78 Cześć, opinia została usunięta
Bardzo proszę o usunięcie mojej opinii do produktu : numer zamówienia: aad65a40-f80a-11ee-b6c5-b34a3a9b69ff
@kiziamizia666 Usunęłam Twoją opinię dotyczącą tego produktu.