Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
Cześć Natalia,
Chciałbym usunąć swoją opinie o produkcie typu plecak z aukcji 13698281270. Dostałem wadliwy produkt, a sprzedający błyskawicznie wymienił mi produkt na dobry i ten dobry jest na tyle dobry, że jednak chciałbym usunąć swoją bardzo krytyczna ocenę produktu z wadą.
Fajnie jakby był jakiś skończony czas w systemie na zmianę opinii o produkcie, bo w tej chwili trudno zmienić opinie o produkcie, kilka rzeczy kiedyś popsuło mi się po czasie i już nie mogłem zmienić opinii, że jednak słaby produkt, a wymiana nieopłacalna, czasowo.
Cześć @profiprofesjonal! Twoja opinia nie jest już widoczna.
W takich sytuacjach pisz proszę do nas, gdy usuwamy opinię o produkcie jej autor otrzymuje e-mail z linkiem który umożliwia ponowne jej wystawienie, ale można to zrobić tylko jeden raz 🙂
Witam wystawilem negatywną opinie o produkcie nr oferty 15107321132 proszę o usunięcie
@KAJTEKMAN128 Proszę bardzo, gotowe!
Cześć, dzień dobry, czy ja mogę liczyć na usunięcie mojej opinii o produkcie? nr zamówienia to
ce9dd890-165f-11ef-bf3d-73351cddd5bc Już rano pisałem, ale nie wiem jak to działa... pierwszy raz coś takiego robię... Będę wdzięczny za odpowiedź
@aro7905 proszę 🙂 Opinia o tym produkcie nie jest już widoczna!
Witam.
Bedę wdzięczny za usunięcie oceny produktu z zamówienia: b5d581c0-11c6-11ef-9b71-3d878283fe66 z góry dziękuję i pozdrawiam.
@Icek215 Proszę bardzo, gotowe!
Dzień dobry,
proszę o usunięcie negatywnej oceny produktu
Numer zamówienia
@adam_b96 Zrobione!
Dzień dobry, bardzo proszę o usunięcie negatywnej opini o produkcie z zamówienia 0fc44ad0-0b01-11ef-b244-8fcab1eca631
dziękuję!
@Client:42643080 Proszę bardzo, gotowe!
Dzień dobry, Bardzo proszę o usunięcie opinii przy produkcie: Żarówka LED T15 12V 18V 12W CANBUS 980lm COFANIA
z zamówienia: 31a4dc61-dcc5-11ee-8560-0f466d8fdac0
@jasiek_97 Proszę bardzo, gotowe!
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry, prosze o usunięcie opini o produkciece 9dd890-165f-11ef-bf3d-73351cddd5bc
@aro7905 Nie mogę odnaleźć zamówienia na podstawie przesłanego numeru. Sprawdź proszę czy to poprawny numer zamówienia.
jak temat. Klient miał zmienić ocenę na lepszą i usunąć komentarz, nie ma takiej możliwość, a ja ze strony sklepu nie widzę opcji wysłania prosby o zmianę oceny wystawionej do produktu
@i-coucou jeśli kupujący chce usunąć opinię o produkcie, powinien skontaktować się z nami osobiście i podać numer oferty, której to dotyczy.
Witam, czy jest szansa usunąć opinię o produkcie lub zdjęcie z niewymazanym imieniem dziecka z zakupionej oferty 64a284f0-18e3-11ef-89cf-9bc2592cb745, nr oferty 13529294069?
I tak doszedłem do czwartej strony, dalej mi się nie chciało, wszyscy proszą o usunięcie opinii a moderator usuwa. Czy nie lepiej tego jakoś zautomatyzować? Często kupujący wystawiają jakieś opinie przez pomyłkę, czy nawet złośliwie i sprzedający nie może do niej publicznie się odnieść. Kiedyś jak kupowałem coś na allegro bardzo podobało mi się jak sprzedający nie lekceważył złej opinii tylko się do niej odnosił teraz kupujący piszą co chcą a sprzedający niemy.