Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
Dzień dobry, proszę o usunięcie opinii przy produkcie za zamówienie: 9f088a70-663d-11ef-8790-79569dd4b7c6. Klientka potwierdza chęć usunięcia opinii w centrum wiadomości Allegro, niestety nie potrafi tego zrobić.
@JeszczeSzybciej Proszę, żeby klientka napisała do nas w tej sprawie samodzielnie.
Dzień dobry. Proszę o usunięcie mojej oceny na produkcie 7333825515. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam 🙂
@arti45fm opinia usunięta. Dobrego wieczoru 🙂
Dzień dobry. Prosze o usuniecie mojej opinii Numer zamowienia
5e81f330-6c21-11ef-b1b3-0df91b7a8ecc.
Z góry dziękuję.
@Client:73084062 Proszę bardzo, gotowe!
Witam. Proszę o usunięcie komentarza o produkcie.
Numer zamówienia
@Gryzley Proszę bardzo, zrobione!
Jak edytować / usunąć opinię o produkcie ?
Nie ma edycji, tylko można usuną, podaj o jaką chodzi, tu na forum.
Jak usunąć ?
@agataa101 sama nie masz takiej możliwości, ale podaj mi proszę o jaką opinię chodzi, a usunę ją dla Ciebie.
Opinia o:
Twarda nakładka na materac GREY H5 N1 140x200 cm
oraz
Materac Multipocket 4x kokos H5 H5 140x200 bardzo twardy
Dziękuję
@agataa101 dziękuję, usunęłam już obie opinie.
Witam, wystawiając opinie o produkcie zapomniałam dodać zdjecia, czy jest możliwość edytowania?
Nie, możesz tylko poprosić moderację o usunięcie, później dodasz nową ale napisz o jaki produkt chodzi.
@gottler o jaką opinię dokładnie chodzi? Jeśli mi ją wskażesz mogę ją usunąć i będziesz mogła dodać ją na nowo, ze zdjęciem.
Tzn co mam podać konkretnie?
Wystawiłam ocenę pozytywna zamówionej roślinie, monstera variegata wystawiona przez zagajnik_rosliny, ocena pozostanie nadal pozytywna lecz chciałam dodać jeszcze zdjecia.
To pytanie o edytowanie również wcześniej zadałam firmie od której kupiłam roślinę, w chwili obecnej nie widze juz mojej opinii, zniknęła natomiast w zakładce do oceny produktów nie mam nic.