Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
bernid pytał o zmianę komentarza towaru a nie oceny sprzedającego
@bernid tak i cały ten wątek dotyczy właśnie tego - zmiany lub usunięcia opinii produktowej. Początkowo bernid otrzymał błędną instrukcję dotyczącą zmiany oceny wystawionej sprzedającemu, ale udało się to wyjaśnić 🙂
Witam! Przez pomyłkę nie wkleiłem pełnej ocyny produktu, jak mogę edytować moją ocenę?
No walsnie ja nie mam tej opcji i nie mogę usunąć. Pomożesz
Jak usunąć ocenę produktu ,podkreślam produktu, a nie sprzedającego ?
W zakładce pokaż ocenę /zmień ocenę dotyczy sprzedającego ,nigdzie nie widzę możliwości zmiany lub
wręcz usunięcia oceny produktu .
@rudekowal poproszę o numer oferty lub numer zamówienia do którego chcesz usunąć opinię o produkcie.
Witam,
Uprzejmie proszę o usunięcie mojej oceny produktu, z karty produktu,
wystawionej do ofert: 9238895256
@wioleta820 sprawdziłam to i ta opinia nie jest już widoczna 🙂
Dzień dobry, proszę o usunięcie mojej oceny produktu wystawionej do oferty nr: 11929079187
@szepiet72 Usunęłam Twoją opinię. Otrzymasz również potwierdzenie mailowe.
Dzień dobry,
Czy mogłabym prosić o usunięcie oceny produktu z zamówienia nr 4da08b00-0db6-11ee-82ad-1558d5e6cb8d ?
Bardzo proszę o usunięcie opini sprzedającego dla transakcji: 12d30973-1918-37c9-aaf7-5282dd8290bc
Dziękuję
@kania_tancerz przykro mi, ale po wskazanych danych nie mogę odnaleźć opinii, którą masz na myśli. Wskaż proszę numer zamówienia, którego dotyczy zgłoszenie. Znajdziesz go w zakładce "moje zakupy", po przejściu do szczegółów zamówienia.
Ja też prosiłbym o usunięcie oceny produktu: 55813c90-f24d-11ed-9a6b-e17c1dff5b32
@Client:94771851 proszę, usunęłam już opinię o produkcie. 😉
Dziękuję za pomoc! Nr zamówienia to 375310e0-fac7-11ed-95b5-296696566a5f
@kania_tancerz proszę bardzo! Usunęłam komentarz do wskazanego zamówienia. 🙂
@w_kiwi dziękuję serdecznie za pomoc!