Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
Witam! Przez pomyłkę nie wkleiłem pełnej ocyny produktu, jak mogę edytować moją ocenę?
@vriksv nie możesz jej edytować. Mogę ją dla Ciebie usunąć, a Ty będziesz mógł wystawić ją ponownie. Jeśli chcesz, abym ją usnęła, podaj proszę numer oferty lub zamówienia.
No walsnie ja nie mam tej opcji i nie mogę usunąć. Pomożesz
Czy moderator może usunąć moją negatywna opinię o produkcie? Sprawa ze sprzedawca została rozwiązana
Witam,
Prosze o usuniecie mojej oceny produktu, z karty produktu,
wystawionej do oferty: 15888808790
@Client:46472727 Nie widzę takiej opinii. Czy na pewno chodzi o opinię produktu, a nie ocenę transakcji?
Tak chodzi o tą opinię, chciałabym aby została usunięta.
@Client:46472727 Proszę, podaj numer zamówienia. Znajdziesz go w szczegółach zakupu.
9ab55b50-d209-11ef-b0b0-eba2e921b511
15010738006
Proszę o usunięcie mojej oceny oferty nr. 13124657792
@R0pel Gotowe! Usunęłam Twoją opinię o tym produkcie. 😊
Dzień dobry. Ja z kolei nie chce usunąć recenzji PRODUKTU tylko ją zmienić o ważne parametry które okazały sie przy użytkowaniu.
Dzień dobry @przemek-gr! W takiej sytuacji i tak najpierw muszę usunąć tę opinię.
Po usunięciu (następnego dnia ok. 13:00) otrzymasz e-mail z linkiem umożliwiającym ponowne wystawienie opinii, ale można to zrobić tylko jeden raz.
Potwierdź proszę, że mam usunąć opinię i podaj numer oferty lub numer zamówienia.
tak. Chcę usunąć opinie o produkcie by móc dodać ważną informację dla kupujących.
Numer oferty: 13796425603
z zamówienia 4c391f50-ce8c-11ef-b0bf-1324efe99168
Cześć, @przemek-gr. Gotowe, usunęłam opinię.
Proszę o usunięcie mojej opinii produktu nr 6565eb40-bc92-11ef-bba6-1b79c8334347
Dziękuję
@Pietria proszę! Ta opinia nie jest już widoczna.
Jak usunąć ocenę produktu ,podkreślam produktu, a nie sprzedającego ?
W zakładce pokaż ocenę /zmień ocenę dotyczy sprzedającego ,nigdzie nie widzę możliwości zmiany lub
wręcz usunięcia oceny produktu .