Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
@Client:118671211 bardzo proszę, opinia usunięta.
witam przez własną pomyłkę kupiłem niewłaściwe etui do smartfona i dodałem negatywny komentaż teraz nie mogę go usunąć bo nie mam przycisku zmień ocenę
Rozwiń szczegóły zakupu i po kliknięciu w ,,POKAŻ WYSTAWIONĄ OCENĘ ,, pokaże się przycisk ,, zmień ocenę ..... jeśli nie minęło 90 dni
nie mam tego przycisku
inaczej nie zawracałbym głowy
@viplukas chodzi o opinię produktu czy sprzedającego?
ocena produktu
a chyba wiem ocena była z 14 lutego byłem w delegacji czyli teraz już nie można usunąć tego komentaża ?
@viplukas Oceny produktu nie edytujesz ani nie usuniesz samemu, może tylko moderacja ci usunąć!
nie ma możliwości usunąć go ?
przez moderatora ?
@viplukas jest, usunę ją dla Ciebie, ale podaj mi proszę dokładny numer oferty, o którą chodzi.
nie wiem gzie jest numer oferty 20e19060-c8ea-11ee-bf12-e50d757720da to numer zamówienia
@viplukas ten numer mi wystarczy, dziękuję. Usunęłam już Twoją ocenę.
bardzo dziękuję za pomoc i cieroliwość
@viplukas nie ma sprawy 🙂 Polecamy się na przyszłość i dobrego popołudnia!
Ja także poproszę o usunięcie opinii na temat produktu dla zamówienia 4e4bb900-1c0e-11ef-aaaf-5f5efc70a476. Chodzi o opinię na temat masy sxpachlowej Dragon.
@pzabrows proszę! Ta opinia nie jest już widoczna.
witam ponownie negatywna ocena dalej widnieje u sprzedawcy
@viplukas Bo poprosiłeś o usunięcie opinii o produkcie, a nie komentarza do sprzedającego (wątek dotyczy opinii produktowych i właśnie taka została usunięta).
Zlokalizowałam już to zamówienie i usunęłam negatywną ocenę sprzedającego, w przyszłości proszę o bardziej precyzyjne wiadomości 🙂
bardzo przepraszam to było do mnie bo już się pogubiłem
Proszę o usunięcie oceny produktu
Numer oferty 14652416979
Eco kastra okrągła budowlana wiadro wytrzymałe doniczka/donica 55l