Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
@XssD12 opinia usunięta 🙂
Dzień dobry. Czy mogę prosić o usunięcie mojej oceny o produkcie:
Numer zamówienia
@rjpp bardzo proszę! Ta opinia nie jest już widoczna.
Dzień dobry! Klient chce usunąć opinię o naszym produkcie. Czy mogę podesłać mu jakiś link do usunięcia? Pozdrawiam
@baba-kapcie Czy możesz doprecyzować? Chciałbyś wysłać prośbę o usunięcie opinii do kupującego?
Kupujący chce usunąć opinię pod naszym produktem i nie wie jak to zrobić.
Proszę o usunięcie opinii dla transakcji:
30f21660-8b49-11ef-8d9f-27c788cb5550
a19b8980-89ac-11ef-b5ca-adee1808691a
b8250930-7c44-11ef-affd-35d6f70ef55d
@Client:126188190 Gotowe!
@w_kiwi kupujący ocenił źle nasz produkt (opinia pod produktem, nie komentarz), zmienił zdanie i nie wiemy jak usunąć tą opinię.
@baba-kapcie Niech kupujący napisze do nas w tym wątku lub skorzysta z formularza.
Czy jeśli podam loginy klientów oraz numery ofert z naszego głównego konta Allegro w których to klienci powysyłali do Państwa prośby o usunięcie ocen produktu, to będzie to Pani w stanie teraz zweryfikować i pousuwać?
@marcin009204 Przykro mi, ale jeśli kupujący napisali do nas przez formularz, to ja nie mam możliwości zajęcia się tymi zgłoszeniami. Doradcy na pewno zaopiekują się prośbami o usunięcie opinii.
Rozumiem, natomiast jeśli kupujący tutaj napisza wiadomość to rozpatrzy ją Pani, tak? Dostaliśmy infomracje od kupujących że wysłali takie prośby już w piątek, a nadal nie zostały one rozpatrzone 😕
Bo są to jedynie możliwości usunięcia ocen produktowych, tak?
@marcin009204 Tak, kupujący mogą tutaj napisać, podając numer zamówienia, o które chodzi. Wtedy będę mogła usunąć opinie. 🙂
Witam
proszę o usunięcie mojej opinii wraz ze zdjęciami z zamówienia
71f995d0-94ad-11ef-8399-f7b8f1295f41
Dziękuje