Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
Ten wątek ma ponad 100 stron i ponad 2500 odpowiedzi. Czy naprawdę w allegro nie uważacie, że przydałaby się opcja edycji opinii, aby były one bardziej miarodajne? Dzięki możliwości edycji opinii można uzupełnić swoją opinię po dłuższym czasie użytkowania produktu, co byłoby super wartościowe
@Eoghanwch można to zrobić (edytować opinie, czy dokładniej wystawić ją ponownie) jeden raz po usunięciu.
tylko zgłaszanie tutaj opinii do usunięcia to jest trochę niepoważne. Ok rozumiem, że z jakiegoś powodu nie chcecie, żeby ludzie edytowali opinie często (chociaż nie wiem czemu), ale dodajcie w takim razie opcję usunięcia opinii na poziomie strony / aplikacji.
Wartościowe opinie to jest jeden z istotnych elementów, który skłania ludzi (a przynajmniej mnie) do zakupu właśnie na allegro. Jak teraz widzę jak działa ten mechanizm, to już inaczej do tego podchodzę
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ witam, czy jest możliwość edytowania opinii o produkcie? Chciałabym dopisać jeszcze jedno zdanie do opisu.
@babylovin Nie ma edycji, możesz tylko poprosić o usunięcie.
@babylovin po usunięciu będziesz miała możliwość (ale tylko jeden raz) wystawić opinię ponownie. Podaj proszę numer oferty lub zamówienia, jeśli chcesz abym usunęła tę opinię.
@Client:34819803 proszę! Opinia nie jest już widoczna.
Wystawiłam negatywną opinię produktu. Ale po ustaleniu z sprzedawca zmienił opis oferty i już zgadza się dla innych kupujących stąd chciałabym wycofać negatywną opinię
@Client:27808892 Sam nie usuniesz, musisz napisać tu na forum o jakie chodzi, moderacja je usunie.
Chyba czegoś nie zrozumiałeś, ty oceniasz swoją transakcję, opis jaki ty czytałeś, a nie to co zrobi sprzedający w przyszłości. A jeżeli teraz, dla nowych kupujących sprzedający obniży cenę to tak samo będziesz szczęśliwy i chętnie zmienisz opinię?
Witam, mam prośbę o usunięcie oceny produktu w zamówieniu: d6b7cd40-9a91-11ef-a830-3de82b6f6d80. Pozdrawiam Szymon
@Szymon_P_89 proszę! Ta opinia nie jest już widoczna.
Witam,
czy mogę i ja prosić o usunięcie oceny produktu w zamówieniu: 15f72fa3-98ad-11ef-b982-0f8f26404a3e ?
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Sebastian
"Prosze o usuniecie mojej oceny produktowej dotyczacej produktu z oferty nr 16309894295.
@w_kiwi
@_HolaOla_ Czy można zająć się tą oceną produktową?
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Prosilblym o usunięcie tej oceny produktowej uzytkownika coralgol85 zgodnie z jego prośbą 🙂
@marcin009204 usunięta 👍 Dzięki za wiadomość!