Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
To poproszę o usunięcie całej opini. @nat_not
@2picor3 Usunęłam Twoją opinię.
Można edytować opinie o produkcie? Jakoś nie widze takiej możliwości. Rozumiem, że można usunąć bez ponownej możliwości dodania. Ale mi chodzi o edycję. Gdzie jest taka opcja jeżeli w ogóle istnieje?
Numer zamówienia
@J4c4 Nie będzie możliwości edycji oeny. Opinię o produkie możesz wystawić ponownie po jej usunięciu - pamiętaj jednak, że możesz to zrobić tylko jeden raz. Daj proszę znać czy usunąć Twoją opinię.
Tak, prosze ją usunąć a ja napiszę opinię raz jeszcze
@J4c4 Proszę, gotowe! 😊
Dzień dobry, bardzo proszę o usunięcie mojej opinii o produkcie którą wystawiłem w zamówieniu: c71aa770-9c0f-11ef-8c77-a93009277d0e Z góry dziękuję 🙂
@Braddock Proszę bardzo, gotowe!
Chciałem wycofać swojom opinię
@Client:125481255 to jeszcze poproszę numer zamówienia lub oferty, której ta opinia dotyczy.
Dron EVI E100
Chińska zabaweczka. Do nauki latania może być.
Ale nie kupuj z podesłanego linku do niby Allegro Lokalnie. Szkoda pieniędzy.
Sama sobie znajdź na Allegro.
Albo sam.
@Client:125481255 z konta, z którego piszesz nie wystawiłeś opinii dla tego produktu. Jeśli było to z innego konta, napisz z konta, z którego wystawiłeś ocenę.
Dzień dobry, proszę o usunięcie mojej opinii o produkcje: 44366400-a5df-11ef-91da-c5d94542cea9 B.Box Mini lunchbox... Z góry dziękuję!
@nirvanka_ira Proszę bardzo, gotowe.
Proszę o usuniecie mojej oceny produktowej dotyczącej produktu z oferty nr : 16207929765
@wiech47 Usunęłam Twoją opinię o produkcie z tej oferty.