Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Bardzo proszę o usunięcie mojej pozytywnej opinii (chyba, że mogę ją jakoś zmienić na negatywną) o produkcie:
Aktualnie toczę spór ze sprzedawcą. Produkt posiada wadę w oprogramowaniu, która w pewnym scenariuszu "ucegla" sprzęt (można o tym poczytać np. na Reddit). Wystawiłem opinię za szybko, po niecałej dobie produkt "padł".
@radekqqla Proszę bardzo, usunęłam wskazaną opinię. Otrzymasz na maila powiadomienie, z którego będziesz mógł przejść do opcji dodania nowej opinii.
Bardzo dziękuję.
Wiem, że można edytować ocenę sprzedawcy. Ale co z oceną produktu?
Numer zamówienia 8d6c9490-9079-11ee-90da-9d34cfbeac19
Chcialbym edytowac ocenę a nie ją usunąć. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@jedras104 Usunęłam opinię. Otrzymasz powiadomienie na maila i będziesz mógł ponownie dodać opinię. 🙂
14213455736 proszę o anulowanie recenzji z produktu. Kafetierq
@Libre Proszę bardzo, gotowe!
Witam
Proszę o usuniecie mojej opinii w Numer oferty 15075951572
@eryk1202 Proszę bardzo, usunęłam opinię. 🙂
Przez pomyłkę wpisałem negat. Proszę o anulowanie oceny. Przepraszam za zamieszanie.
@halny1945 Podaj mi proszę numer zamówienia lub oferty, której dotyczy zgłoszenie.
Nie ma numeru - link - https://allegro.pl/oferta/srebrne-spinki-do-mankietow-zlocone-14425527480
@halny1945 Dzięki! Usunęłam już ocenę. Na przyszłość podpowiem, że ten numer na końcu linku, to właśnie numer oferty. 😉
nr zamówienia a5ea8310-8868-11ee-b71c-bfee19f21f5d, towar przyszedł uszkodzony, nie mogłam się dodzwonić do sprzedającego. po dłuższym czasie sprzedający skontaktował się ze mną, ustaliliśmy zwrot do reklamacji, sprawa załatwiona pozytywnie i chcę anulować ocenę i komentarz
@topautonew Proszę bardzo, gotowe. 🙂
Proszę o usunięcie mojej oceny do zamówienia: e330e670-d2f4-11ee-b07f-9b20a1cbd923
sprawa została wyjaśniona sprzedawca podszedł bardzo profesjonalnie do sprawy.
@gerwazy497 Proszę bardzo, usunęłam wskazaną opinię. 🙂
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dzień dobry,
Zamówienie 7a1cc7d0-c02a-11ee-ab52-2d7612e06f1d
Po głębszym zastanowieniu stwierdzam że chyba zbyt surowo oceniłem produkt