Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
@KaSiS100 ok, dziękuję za informację. Ocena została usunięta 🙂
Nr zakupu ea049440-24a0-11ee-ad2e-6b3be29377ef.
W porozumieniu z sprzedającym znaleźliśmy rozwiązanie.
@Kotek_1000 opinia o tym produkcie została usunięta.
Proszę o usuniecie błędnie wystawionej oceny produktu Numer oferty 10921826728
@unicoWysocki opinia o tym produkcie nie jest już widoczna.
Cześć,
Czy mogę prosić również o usunięcie mojej opinii o produkcie Numer oferty 10509104840
@malomeska bardzo proszę! Opinia została usunięta, jeśli jej jeszcze nie zmieniałaś to otrzymasz w wiadomości e-mail z linkiem umożliwiającym ponowne wystawienie opinii (można to zrobić tylko jeden raz).
Dzień dobry. Proszę o usunięcie mojej opinii do aukcji 11953551140. Pozdrawiam i z góry dziękuję 🙂
Witam ponownie. Jestem klientem i przypominam się w związku z usunięciem błędnie wystawionej opinii. Pozdrawiam
@silver910 przepraszam, Twoja prośba nam umknęła, ale już się tym zajęłam. Usunęłam już Twoją opinię.
Cześć,
Czy mogę prosić również o usunięcie mojej opinii o produkcie Numer oferty 13970837406 ?
@LuxuryShisha Jest to Twoja oferta, a opinię mogę usunąć tylko na prośbę kupującego. 🙂
Tak, wiem to. Ale do klienta wysłano zamiennik. I konflikt rozwiązany
@LuxuryShisha Rozumiem i cieszę się, że udało Ci się pozytywnie zakończyć konflikt. Niestety nie mogę usunąć opinii, dopóki kupujący o to nie poprosi.
Kupujący próbuje przywrócić dostęp do konta, ale nie otrzymuje SMS-a z kodem na swój telefon [edycja]. Nie pamięta e-maila
Czy jest możliwość zmiany opinii o zamówieniu 13970837406 na pozytywną? jestem kupcem. Jeśli nie, usuń recenzję.
@LuxuryShisha @Client:110277627 zgodnie z prośbą, usunęłam już tę opinię.
Dlaczego recenzja nie została jeszcze usunięta? Pani już i kupujący pisal.
@LuxuryShisha jeśli kupujący chce usunąć swoją ocenę, musi sam się z nami skontaktować.
Tu