Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
@AniaLL7 Usunęliśmy już tę opinię i wysłaliśmy do Ciebie również wiadomość mailową z potwierdzeniem.
Witam, również prosiłbym o usunięcie opinii z Numer oferty: 12375045217.
Dziękuję i pozdrawiam 🙂
@PaXteR_87 Usunęłam Twoją opinię o wskazanym produkcie.
Dobry wieczór. Chciałabym bardzo poprosić o usunięcie opinii pod produktem Płyn do płukania Kuschelweich 1 l 38 prań Frische Traum u sprzedawcy MAG2603. Dogadaliśmy się telefonicznie, a ja ręcznie nie mogę usunąć opinii. Proszę o usunięcie mojej opinii pod tym płynem.
Pozdrawiam,
Kłos Paulina
@Client:101254178 Podaj proszę numer tej oferty lub zamówienia.
Proszę uprzejmie o usunięcie oceny produktu nr 6892099667.
(Błąd mojego mechanika przy montażu, produkt jest dobry).
@Ambra bardzo proszę, opinia nie jest już widoczna. Jeśli jej nie edytowałeś, otrzymasz wiadomość e-mail z linkiem umożliwiającym ponowne wystawienie opinii (można to zrobić tylko jeden raz).
Dzień dobry. Proszę o usunięcie mojego komentarza do artykułu z aukcji : Numer oferty 13290225253
@tostefaniak proszę! Opinia nie jest już widoczna, jeśli jej nie zmieniałeś to otrzymasz wiadomość e-mail z linkiem umożliwiającym ponowne wystawienie opinii (można to zrobić tylko jeden raz).
Witam, proszę o usunięcie mojej opinii nt. produktu akucji - https://allegro.pl/oferta/pilot-do-somfy-keygo-rts-4-kanalowy-pilot-do-bramy-433-42-mhz-zamiennik-14...
oraz opinii o sprzedającym tej aukcji ( ponieważ, nie mogę zmienić łapki w górę ). Z góry dziękuję
@Client:43351960 Bardzo proszę, gotowe. 🙂
Dzień dobry,
nie mogę edytować oceny produktu wiec proszę o jej usunięcie, ponieważ już dawno dostałam nowy produkt, który nie jest wadliwy.
12697969283
z góry dziękuje za usuniecie
Bo tego nie da się edytować.
Dzień dobry @AdriannaAAL! Usunęłam tę opinię, nie jest już widoczna, otrzymasz wiadomość e-mail z linkiem umożliwiającą edycję opinii jeśli jeszcze tego nie robiłaś (można to zrobić jeden raz dla każdej opinii).
Dzień dobry, poproszę o usunięcie mojej opinii z produktu 12212209353. Sprzedawca poprawił trochę opis produktu, więc większość moich argumentów motywujących ocenę nie ma już dużej wagi.
@Client:116562793 Cześć. 🙂 Oczywiście, opinia została usunięta 🙂
Witam
Proszę o usunięcie opinii o produkcie Anchois Costanza 0,58 kg z zamówienia 6f947170-86c6-11ee-8d39-ab659b35c719
Z góry dziękuję
@perfumypl Usunęłam Twoją opinię.
Witam chcę usunąć negatywną opinię o produkcie zakupionym w 18.08.2022 od flyvit. Pozdrawiam-u mnie nie da się usunąć.
@Client:36417027 czy możesz podać numer tego zamówienia? Nie mogę go odnaleźć po loginie sprzedającego.