Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak edytować lub usunąć ocenę/komentarz dotyczący produktu? Oceniłem produkt i jako zaletę wpisałem stosunkowo niską cenę. Teraz po tygodniu cena wzrosła o ponad 60% i teraz nie jest już zaletą. Mój obecny komentarz dotyczący produktu może wprowadzić potencjalnych kupujących w błąd. Jak zmienić komentarz dot. produktu lub go usunąć?
@mateuszQak mogę usunąć tę opinię jeśli wcześniej jej nie zmieniałeś to otrzymasz wiadomość e-mail z linkiem umożliwiającym ponowne jej wystawienie (można to zrobić tylko jedne raz). Nie wiem do czego się odnosisz pisząc "to co dzisiaj napisałem".
Czy mam usunąć opinię o tym produkcie (oferta nar 14021873426 )?
Dzień dobry, proszę o usunięcie mojej opinii na temat produktu. Numer oferty 14640019453. Opinia powstała pod wpływem emocji, sprawa została już wyjaśniona.
Dzień dobry @frykadelek! Usunęłam tę opinię.
Dobry wieczór, czy mogę usunąć moją opinię z produktu 4750ee40-f837-11ee-88cd-d949ec483467 ,
miłego weekendu 🙂
Dzień dobry @Client:121102629 🙂 Opinia nie jest już widoczna.
Miłego weekendu! 🌞
Bardzo dziękuję ❤️
Jak zmienić albo usunąć swoją opinię o produkcie nie sprzedającym ??
@pugi36 O produkcie nie zmienisz, możesz poprosić moderację o jej usunięcie, tu na forum.
@pugi36 mogę usunąć tę opinię, otrzymasz e-mail z linkiem umożliwiającym ponowne jej wystawienie (można to zrobić tylko jeden raz), jeśli chcesz, abym usunęła opinię, podaj proszę numer oferty.
Czy mogę edytować opinię o produkcie, chodzi o literówkę/błąd ortograficzny :facepalm:a
Chodzi o przedmiot 9d881eae-9827-31a5-8e87-8bb359da363a
Przy okazji: gdzie mogę zobaczyć opinie o PRODUKTACH wystawione przeze mnie?
@strah Cześć, nie ma takiej zakładki na Allegro.
Jeśli chodzi o edycję, to musimy usunąć tę ocenę i dopiero wtedy dostaniesz link z możliwością edytowania opinii. Podaj tylko proszę numer oferty lub ponownie wklej numer zamówienia (bo ten numer wyżej jest nieprawidłowy).
Czy to ten numer: 8ef8a590-faa2-11ee-9a0f-e70de6fd8c97
@strah To nie jest numer zamówienia. Numer zamówienia znajdziesz w szczegółach zakupu. Ewentualnie podaj mi numer oferty. 🙂
Numer zamówienia ze szczegółów zakupu: 8eff8360-faa2-11ee-9a0f-e70de6fd8c97
@strah Opinia została usunięta. Za kilka godzin (zapewne jutro do godziny 13:00) dostaniesz mejla z możliwością edycji komentarza.
Proszę o usunięcie opinii o produkcie.
NUMER ZAMÓWIENIA
@ramiro69 Proszę bardzo, usunęłam wskazaną opinię.
Dzień dobry,
Chciałabym zmienić opinię o produkcie. Wiem, że musi ją Pani usunąć i otrzymam nowego linka do oceny.
Z góry dziękuję.
Poniżej nr zamówienia
32d225e0-d57f-11ee-b2ba-4569b1fd0fef
@Joannabzd Proszę bardzo, gotowe!
Ślicznie dziękuję 🙂