Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Hej @punxnotdead! W zakładce Moje zakupy widoczne są zamówienia z ostatniego 2,5 roku, dlatego go tam nie widzisz.
Możesz pobrać dane dotyczące zakupów z Twojego konta, wtedy będziesz mógł sprawdzić szczegóły tego zamówienia (zrobisz to w tej zakładce, tutaj instrukcja).
hej,
nie widzę go na pewno z tego powodu, że to zakup starszy niż 2,5 roku. Ale to jest zakup, który ukryłem, więc nie sądzę, żeby pełne dane zakupowe pokazały mi go.
Możesz mi, proszę, przywrócić wszystkie ukryte zakupy i wówczas wykonam import listy zakupów?
@punxnotdead w raporcie z danymi dotyczacymi zakupów będą widoczne wszystkie zakupy, również te ukryte w zakładce.
proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z dnia 21.02.2026
@Hera_2006 proszę, zakup jest ponownie widoczny w Twojej zakładce.
Jak przywrócić ukryty zakup
@Justa23G nie zrobisz tego samodzielnie, ale my możemy przywrócić widok zakupy dla Ciebie 🙂 Napisz tylko, o który zakup chodzi albo kiedy kupiłaś przedmiot.
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu
@najron333 podaj jakieś szczegóły tego zakupu jak ukryles jeszcze jakieś zakupy.
@najron333 już przywróciłam ostatnie ukryte zakupy na Twoim koncie 🙂
Bardzo proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów z dnia 05.02.2026
@navitelmielec Proszę bardzo, przywróciłam ukryte zakupy.
Witam prosze o przywrocenie zakupu ukrytego ,byl to lewy pas kupiony na allegro tydzien temu okolo
Cześć @spiderbmw9, gotowe 😉
Dzień dobry,
mogę prosić o przywrócenie ukrytego zakupu
Dzień dobry @mat_kruszynski! Proszę, zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Chciałbym przywrócić ukryty zakup ....DEEP FANTASY - Popularny wśród kobiet (13322611406) ukryłem prezent a okazało się że nie działa.
@karol0772 ten zakup nie jest ukryty na Twoim koncie. Jeśli przedmiot nie działa zgłoś proszę reklamację sprzedającemu.
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów od początku marca.
Dziękuję i pozdrawiam.
@helloween proszę! Zakupy są ponownie widoczne w Twojej zakładce.