Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Kupilem zagarek na aukcji. Ukryłem zakup żeby żona nie widziała. Czy mogę przywrócić to żeby było to widoczne bo chcem anulować zakup?
Tak, możesz. Poproś o przywrócenie zakupu na czacie Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc
Chcę, a nie chcem 🙂
@anetkawasilewska, z tego, co widzę, zakup nie jest ukryty i został już anulowany. 🙂
@la_nika też proszę o przywrócenie zakupu
Boys-tak czy nie
Boys-best 2
Nie pytaj mnie o rok, datę , nie pamiętam
Dziękuję i życzę Wesołych Świąt
Witam, czy mógłbym prosić o przywrócenie zakupu z moje zakupy? Zakup z dnia 18.03.2021
@Client:45922337 Wszystkie zakupy z tego dnia są widoczne w Twojej zakładce Kupione.
@Giret Przywróciłam już wszystkie Twoje zakupy do zakładki, więc powinieneś odnaleźć tam przedmioty, które wymieniłeś.
Dziękuję bardzo, pozdrawiam i życzę miłego dnia 🙂
Czy mogę prosić o przywrócenie zakupów z 18.03.2021?
@Bohomilosc ten zakup jest widoczny tylko został anulowany 🙂
@kubutek2911 Gotowe 🙂
Bardzo dziekuje
Idealnie ta sama sytuacja - proszę o przywrócenie zakupu (pamięć 16GB). Potrzebuję wykonać zwrot.
@Nicodem Zakup przywrócony.
Dzięki!
Nie o tą aukcję chodzi. Chodzi o wcześniejszą za 587 zł # zestawy.
@hadall Przywróciłam trzy zakupy, ale na Twoim koncie nie ma innych zamówień od tego Sprzedającego.
Dzień dobry, czy moderacja mogłaby cofnąć ukrycie moich zakupów?