anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak mogę przywrócić zakupy w zakładce Moje zakupy?

MAMY ROZWIĄZANIE!
MRogulska3110
#7 Wielbiciel#

Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?

W jaki sposób mogę to przywrócić do listy??? 

oznacz moderatorów
23 913 ODPOWIEDZI 23 913
milka1234567890
#18 Luminarz#

@_HolaOla_ @mr_oma @la_nika  następny. Może coś z tym zrobić.😁

oznacz moderatorów
pinsplash
#21 Demiurg#

@milka1234567890 Ja dodam jeszcze Macka - pewnie nie zauważył pół tony poprzednich wiadomości.. ( @msniezek )

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów
milka1234567890
#18 Luminarz#

@pinsplash maciek to wraca jak go wzywa inny użytkownik.

oznacz moderatorów
mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@kasieek2000, oczywiście - gotowe. 🙂 

Maja
   Moderatorka

#7 Wielbiciel#

zrobiłem dziś zakupy w aplikacji i chciałem zapłacić przelewem ale niechcący usunąłem z listy zakupione przedmioty i nigdzie ich teraz nie ma, na maila przyszły powiadomienia o kupionych przedmiotach. jak teraz przywrócić? jak zapłacić  nigdzie nie ma śladu? 

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Robertsat Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki Kupione, więc możesz dokończyć lub ponowić płatność. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Robertsat
#7 Wielbiciel#

super dziękuje

oznacz moderatorów
Skorupvvski
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry potrzebuje pomocy niechcący ukryłem przedmiot zamiast anulować zakup 😄 co mam zrobić żeby znowu przedmiot był widoczny w mojej liście 

oznacz moderatorów
xyz96
#21 Demiurg#

Zakup przywróci Ci tutaj @la_nika  lub @mr_oma , albo możesz o to poprosić na czacie Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc Czat czynny od ósmej.

oznacz moderatorów
mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Skorupvvski, Twój zakup z 8.03.2021 r. jest ponownie widoczny. 🙂 

Maja
   Moderatorka

#7 Wielbiciel#

@mr_oma witam czy moge rowniez prosic o przywrocenie zakupu 8.03.2020 6:43. 

oznacz moderatorów
mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@luk861018, jasne, gotowe. 🙂 

Maja
   Moderatorka

#7 Wielbiciel#

Przeniosłem zakupy do ukrytych. Chcę je zwrócić. Teraz nie potrafię przywrócić ukrytych zakupów na listę.

oznacz moderatorów
xyz96
#21 Demiurg#

Nikt nie potrafi, bo nie ma takiej opcji. Trzeba było nie ukrywać.

Zaraz zakupy przywróci Ci @la_nika  lub @mr_oma 

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg#

🤣😂powinni wyłączyć tę możliwość albo dać wyraźną informacje zrozumiałą dla każde o tym że akcja jest nieodwracalna dla zwykłego użytkownika

oznacz moderatorów
pinsplash
#21 Demiurg#

@la_nika Monika to jest naprawdę do naprawienia od zaraz. Ja wiem że wyskakuje duży banner z info o niemożliwości cofnięcia operacji, ale zgadzam się z tym co twierdzi tutaj jeden z użytkowników : Kupujący nie potrafią czytać, a jak czytają to bez zrozumienia. Inna sprawa że automatycznie jak ktoś widzi opcję "Ukryj" to mu się nasuwa opcja "Odkryj" ( której nie ma ). Zmieńcie na "Usuń definitywnie".

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów
konto zamknięte
Nie dotyczy

@pinsplash wygląda na to, że nie da się tego zmienić 😏 wypowiedź moderacji, uznaję jako oficjalne stanowisko Allegro.

https://spolecznosc.allegro.pl/t5/pogadane/czy-nie-mo%C5%BCecie-zmieni%C4%87-przycisku-ukryj-na-usu%...

P.S. Temat niepotrzebnie został przeniesiony na PG, ponieważ dotyczy wielu użytkowników i powinien być poddany publicznej dyskusji.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@pinsplash też widzimy, że to powoduje trudności. Zespół, który zajmuje się tą zakładką został już poinformowany ile otrzymujemy zgłoszeń i próśb o przywrócenie zakupów. Łączymy to wszystko w jeden wątek i będzie to mocny argument, by wprowadzić tą zmianę. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Client:70848999
#7 Wielbiciel#
  • Witam, chciałabym przywrócić opłacone zamówienia które ukryłam. Ale myślałam, że będę mogła do nich wrócić. 
oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:70848999 nie ma problemu, daj tylko proszę znać, które zamówienia przywrócić, bo masz kilka ukrytych, możesz podać np. datę zakupu.

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów