Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Client:53947225 przywróciłam Twoje zakupy z lutego 🙂
Dziękuję bardzo 😁
@_HolaOla_ Witam. Czy moglabym prosić o przywrócenie z usunięty zakup?
Witam Czy mogłaby Pani przywrócić ostatni mój zakup? Usunęłam go z listy. Pozdrawiam
a Czy ja tez mogę prosić o przywrócenie ze 2-3 tygodnie temu to zrobilem.
kiedyś było usuń, a ukryj wiąże się z tym ze mogę do tego wrócić( tak myslalem ze na takiej zasadzie to dziala)
HELP , 😳
mam dzięki temu stałych sprzedawców.
@esrebro Nie widzę na Twoim koncie żadnych ukrytych zakupów z tego roku.
Mam prośbę czy też mogę poprosić o przywrócenie zakupów
Witam @_HolaOla_. Czy ja również mogę przywrócić swoje ukryte zakup w "Moje zakupy"? Z góry dziękuję / Nathaniel_77
@whiterose18 Chciałabym Ci pomóc, ale na koncie, z którego tutaj piszesz nie ma ukrytych zakupów. Pozycje, które widzisz w zakładce Kupione to wszystkie, Twoje zamówienia na Allegro.
@Nathaniel_77 Oczywiście, przywróciłam już usunięte zakupy do Twojej zakładki Kupione.
Czy jest możliwość przywrócenia moich ukrytych zakupów? Bardzo proszę o pomoc.
@Doniek1987 Chodzi o konkretny zakup, czy mam przywrócić wszystkie ukryte zamówienia?
Jeżeli byłoby można to wszystkie zamówienia, który wczoraj zostały usunięte. Z góry bardzo dziękuję.
@Doniek1987 Żaden problem, przywróciłam już wszystkie Twoje zakupy do zakładki Kupione 😉
Naprawdę nie wiem jak mam Pani dziękować. Jest Pani niesamowita. Dziękuję 😊
@Doniek1987 Żaden problem, polecam się na przyszłość 🙂 Dobrego weekendu!
Witam, czy mogę prosić o przywrócenie listy zakupów z lipca br?
@niusia193, gotowe. 🙂
Witam. Bardzo proszę o przywrócenie wszystkich moich ukrytych zakupów. Notabene taka opcja powinna być możliwa z poziomu panelu dla każdego allegrowicza...
@lmsconsulting Gotowe, zakupy przywrócone.
Prosze o odkrycie dwoch zamowien z dnia dzisiejszego.