anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie otrzymałam paczki a kurier oznaczył jako odebrana

magda_200_00
#1 Nowicjusz

@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Dzien dobry. 3 marca br zamówiłam paczkę z dostawą do punktu odbioru - żabka i kurier DPD. 4 marca otrzymalam informacje ze paczka jest w doręczeniu. Za parę minut "Brak miejsca w punkcie" po czym po kilku godzinach "Przesyłka została doręczona". Oczywiście nie otrzymałam żadnego kodu odbioru ani SMS z DPD gdzie sie po nią udać skoro nie było miejsca w moim punkcie odbioru.  Następnego dnia skontaktowałam sie z DPD i otrzymałam informację od konsultanta ze kurier sie pomylił ale anulował zaraz to dostarczenie- bo przez przypadek kliknął - a chcial przekierować paczkę do innego najbliższego punktu ktory również byl przepełniony- i ze kolejnego dnia kurier sprobuje dostaczyc paczkę do mojego punktu. Oczywiście tak sie nie stało i 6 marca znowu zadzwoniłam do DPD- otrzymałam identyczna informację ze paczka jest w sortowni i pewnie kurier podejmie kolejna próbę doręczenia. Do tej pory nie otrzymałam ani paczki ani informacji SMS od DPD.  Co.zrobić w tej sytuacji??

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @magda_200_00. Proszę, podaj numer zamówienia.  

Marysia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów