Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Nie mogę znaleźć nigdzie opcji filtrowania ukrytych przedmiotów, które zakupiłem. Zakupiłem spawarkę opłaciłem i ukryłem żeby mieć tylko pozycje które jeszcze do mnie nie dotarły. Teraz potrzebuje skontaktować się ze sklepem i nie widzę zakupu. Pomoże ktoś? 🙂
@aspect_polska Nigdy niczego nie ukrywaj, bo nie masz opcji odkrycia, a dane zawsze mogą się przydać. Odkryć może tylko Allegro - napisz w tej sprawie na czacie tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc
Tak poza tym, to dane sprzedawcy do kontaktu masz też w mailu po zakupie.
@aspect_polska Ta oferta powinna być już ponownie widoczna w Twojej zakładce.
Witam, proszę o przywrócenie calej listy zakupow. Dziekuje
Cześć, potrzebuję pomocy przy odblokowaniu ukrytego zakupu dzidzia404 zakup dnia 19.05. z góry dziękuję za pomoc
@dzidzia404 Przywróciłam zakup 🙂
Witam poproszę o przywrócenie moich zakupow z maja dziekuje
@magda100078 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Potrzebuje przywrócić ukryte zakupy
Niestety nie widzi dać nadal a muszę zrobić zwrot
Ok widzie dziękuję
Dzien dobry, czy ja mogę poprosić o przywrócenie ukrytego zakupu?
@Client:47650381 Jasne, zakup przywrócony.
Poproszę o przywrócenie ostatnio ukrytego zakupu. Pzd
@mlopatowska84 gotowe, zobaczysz go ponownie tutaj.
Bardzo proszę o przywrócenie dwóch ostatnich zakupów, dziś przez przypadek ukrytych...
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Bardzo proszę o przywrócenie dwóch ostatnich zakupów, dziś przez przypadek ukrytych...
Witam poproszę o przywrócenie mojego zakupu ponieważ ukryłem go z dnia 09.05.2021