Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@skawa5 Musisz poczekać aż jakiś moderator pomoże lub napisz do allegro prośbę o przywrócenie ich.
Dziękuję za odp. Pozdrawiam
@skawa5 Napisz do Allegro tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc
o super ! Bardzo dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
Dziękuję serdecznie, produkty były opłacone i do mnie przyszły. Czy jest możliwość, że sprzedawca to ustawił i skasował by nie uznać reklamacji?
@la_nika Czy również mógłbym prosić o przywrócenie ukrytego zakupu z wczoraj?
Serdecznie pozdrawiam!
: )
@remigiuszp94 jasne! Już przywrócony 👍
@hotelwiktoria Sprzedający nie mógł sam tego zmienić, prawdopodobnie płatność odbyła się poza Allegro Finanse. Najlepiej żebyś skontaktowała się w tej sprawie ze Sprzedającym, skoro zamówienie zostało zrealizowane i posiadasz potwierdzenie płatności i zapytała czy uwzględni reklamacje.
Czy mogę liczyć na pomoc w odkryciu aukcji od [edycja]? Ukryłem ją, jednak muszę zrobić zwrot i potrzebuję znów widzieć ją na swoim koncie. Z góry dzięki!
@Tomekk123 zakupy przywrócone 👍
Mogę o przywrócenie zakupu z 7 marca
Przez pomyłkę skasowałem.
Dziękuję
@mar-bud91 Przywróciłam zakup do Twojej zakładki.
Dzień dobry. Czy mogę prosić o przywrócenie usuniętych zakupów z ostatnich kilku miesięcy? Dzięki.
@Renia_i_Piotrus, przywróciłam wszystkie Twoje zakupy zrobione w 2021 roku. 🙂
Czy listopad i grudzień też mogę prosić?
@Renia_i_Piotrus, jasne 🙂 Przywróciłam jednak tylko zakup z 4.12.2020 r., ponieważ na koncie, z którego piszesz, nie ma żadnego zakupu z listopada.
Jeśli chcesz, mogę przywrócić do zakładki wszystkie Twoje ukryte zakupy. 🙂
Jeśli można... Dzięki
@Renia_i_Piotrus, gotowe. 🙂
Jak przywrócić zakupy?
@OrZeCh_natka, może to zrobić jedynie pracownik Allegro. Które zakupy mam przywrócić?