Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam przypadkowo zostaly usuniete buty z mioch zakupów a musze je zwrucic
@kasiaszopka dwie rzeczy :
1. @nat_not - pomoc potrzebna przy przywracaniu
2. Zwrócić - bo Zwrot
pinsplash słownik ortograficzny też pewnie został zwrUcony .🤣
@kasiaszopka Jeśli chodzi o zamówienie z 28.04. to przywróciłam je do Twojej zakładki Kupione.
@pinsplash Dzień dobry! Dziś na straży ukrytych zakupów jestem ja 🙂
@_HolaOla_ I jest Ola, Ola la... 😁 Może byście jakiś grafik wywiesiły ?😂
Ps. Czy zepsół "Ukryj - Nie Odkryj" pracuje nad rozwiązaniem problemu??
@pinsplash Grafiku nie będzie, ale działamy w realizacji tego pomysłu, tak abyście mogli łatwo wywołać cały zespół. Wówczas pomoże i wypowie się osoba, która danego dnia jest na Gadane.
W sprawie ukrytych zakupów muszę Cię rozczarować, ale nie. Dyskutowaliśmy o tym z właściwym zespołem, ale Gadane było i dalej będzie głównym miejscem, gdzie pomagamy Kupującym, którzy mają problem z ukrytymi zakupami.
@_HolaOla_ Uważam że to nie fair że Ty musisz przekazywać takie wiadomości...😐
1. Powstał zepsół - który zepsół. Jak widać zmiana nic nie dała pozytywnego tylko same negatywy. Ok pewnie jego celem było zepsucie tego - to gratulacje : udało im się.
2. macie naprawdę sporo roboty, a dostaliście jeszcze sprzątanie bo tym "usprawnieniu".... Chyba że ( moja teoria spiskowa) Macie wewnętrzne zakłady kiedy ten wątek osiągnie 5tys, 10tys, 100tys itp... jeżeli tak to czy można w nich brać udział?
@pinsplash Zupełnie niepotrzenie, ktoś musi przekazywać niepopularne wiadomości, żeby ktoś inny mógł przekazywać te pozytywne 😉
1. Możesz mi wierzyć, że ta zmiana nie przyniosła tylko negatywów i miała swoje cele, które w pełni zrealizowała. Owszem, pojawiają się tutaj prośby o cofnięcia ukrytych zakupów, ale jako zespół Gadane jesteśmy do Waszej dyspozycji i zawsze pomagamy, najszybciej jak to tylko możliwe.
2. Z uwagi na to, że ostatnio przegrywam wszystkie możliwe zakłady, to nawet jakbym bardzo, bardzo chciała to nie wchodzę w kolejne, a już na pewno ich nie proponuję 😁
Witam. Poproszę o przywrócenie ukrytego zakupu buty puma
@kasiaszopka Tak jak pisałam wyżej, przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki Kupione. Dlatego sprawdź ten zakup tutaj.
Dzień Dobry
Proszę o anulowanie oocji ukryj zakup, klilknęłam przypadkiem.Chciałabym zapłacić za te zakupy. zakuoy dokonane w dniu rzisiejszym.Dziękuje i pozdrawiam
@Calibrra Przywróciłam do Twojej zakładki Kupione wszystkie ukryte zakupy.
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z tego miesiąca
@Przemo_001678, gotowe.
Proszę o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów z ostatniego miesiąca. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Proszę i przywrócenie moich zakupów ukrytych . Pozdrawiam serdecznie
@NataliaRasinska Proszę bardzo, gotowe! 🙂
proszę o przywrócenie ukrytych zakupów konkretnie Makita wiertarko-wkrętarka