Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Proszę o przywrócenie zakupu z dnia 11 maja 2021, 00:40
nr 8fe39721-b1e0-11eb-8a7b-77f53dca45c1
@Arturs2a Gotowe, przywróciłam ten zakup.
Dziękuję. Zakup został przywrócony, ale ma status anulowany. Zakup doszedł do skutku i chciałbym zwrócić część zakupu przez allegro, a w obecnej sytuacji nie mogę.
@Arturs2a Przywróciłam do Twojej zakładki jeszcze jeden zakup o numerze 13fec101-b1e2-11eb-952c-e392f2753e28. To zamówienie ma dokładnie taką samą zawartość jak anulowane zamówienie, więc jeśli chcesz je zwrócić, wejdź proszę w szczegóły zakupu i znajdziesz tam opcję zwrotu.
dziekuje,
Proszę również o przywrócenie ukrytych zakupów z dnia dzisiejszego 06.09.2021. Z góry dziękuję.
mozna przywrocic zakupy z mojego allegro wstecz 30 dni
@RAMBORAMBO_AA, tak, gotowe. 🙂
Ukryłam zakup towaru z listy zakupów. Muszę go przywrócić . Jak to zrobić ?
A tak, czat albo moderator, wybierz sobie: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc 😁
Bardzo dziękuję zaraz zrobię
Przez przypadek usunelam zamowienie i teraz nie wiem jak je przywrocic do zakladki moje zakupy
@_HolaOla_ , @nat_not powinny zaradzić 😉
@dariaa017 Przywróciłam już to zamówienie do Twojej zakładki Kupione.
@_HolaOla_ mogę prosić o przywrócenie zakupu z 9 maja 2021 r. do mojej zakładki kupionych przedmiotów ?
Dzień dobry, proszę o przywrócenie ukrytych zakupów
@roza19285 Oczywiście, przywróciłam już ukryte zakupy do Twojej zakładki Kupione.
Dzień dobry, mogę prosić o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów? 🙂
@Nurtholo Jasne! Zakupy przywrócone 😉
Czy mogę również poprosić o przywrócenie zakupu ukrytego?