Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@roza19285 Oczywiście, przywróciłam już ukryte zakupy do Twojej zakładki Kupione.
Dzień dobry, mogę prosić o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów? 🙂
@Nurtholo Jasne! Zakupy przywrócone 😉
Czy mogę również poprosić o przywrócenie zakupu ukrytego?
@Kostrz2006 gotowe, przywróciłam Twój ostatni zakup do zakładki Kupione 🙂
Dzien Dobry czy moze mi Pani tez przywrocic ukryty zakup nr zamowienia nr 2d6d67a1-b583-11eb-b83c-0f68ceb6be77
Proszę o przywrócenie ostatniego ukrytego zakupu na moim koncie
@Adi99981 Na Twoim koncie jest kilka ukrytych pozycji, dlatego jeśli masz na myśli konkretny zakup, poproszę o datę lub numer zamówienia.
Tak jak w temacie chciałbym przywrócić wszystkie usunięte i ukryte aukcje.
Z góry dziękuję
@Swidi420 Gotowe, zakupy przywrócone do Twojej zakładki Kupione.
A mozna jeszcze te usunięte?
@Swidi420 W tej chwili wszystkie już pozycje są widoczne w Twojej zakładce Kupione.
Witam,
również poproszę o przywrócenie ukrytej aukcji z zeszłego tygodnia. Kamera samochodowa. Z góry dziękuję.
@BissReklama Zakup przywrócony 🙂
proszę o przywrócenie zakupu z dnia 11 maja 2021, 16:18 Lafont nr a00e24c1-b263-11eb-8345-0bf2d89cac7d
@Kamila_126 gotowe 👍 Są z powrotem tutaj.
Dzień dobry. Z rozpędu ukryłam 1 zakupy u świetnego sprzedawcy, do którego wracam raz na rok. Jak mogę to odkręcić?
Z pozdrowieniami,
Agnieszka
@esaaa ale miło, że tak o nim piszesz 🙂 Na Twoim koncie jest sporo ukrytych zakupów, czy możesz podać mi numer oferty albo kiedy dokonałaś zakupu, żebym wiedziała, które przywrócić? Albo zobaczmy czy znalazłam to o co chodziło, czy to oferta 5781963974? 😉
Rzeczywiście. Przepraszam najmocniej za kłopot. Chodziło mi o piec.